måndag 30 juni 2008

Bloggar...

Gokväll! Har lagt till lite bloggar på min länklista och hoppas det är okej med er, om inte så hojjta till!? Och har jag missat nån så snälla SÄG TILL, har ju så många favvisar som jag vill lägga in men ibland är det tyvärr lätt att missa nån...:/

Pilligt men nu är den klar!!!

Nu är stylingen av Ikeapallen klar! Den blev alltså vit med en "dyna" på. Det var inte lätt att måla alla små hål och det tog lång lång tid, men kul var det!!! Just nu står den inte på sin rätta plats, vet inte vart jag ska placera den än!? Till "dynan" använde jag en Ikeakudde (29:-), 50*50, den häftades fast på locket och sen var det bara att spänna över tyget och häfta fast. Även tyget kommer från Ikea!!! Nå, vad tycker ni...bättre eller sämre än innan?;) (se tidigare inlägg om hur den såg ut "före")

söndag 29 juni 2008

Grrrr...fattar inte varför bilderna och texten hoppar som de vill när jag publicerar...blir tokig!?=/ Ska på nått vis åtgärda detta ikväll men nu får jag gäster så jag hinner inte nu...hoppas ni har översende med det, kramar emmsan!

En lyckad dag...

Igår blev en lyckad dag då jag och lilla mamsen drog till Jönköping! Vi var inne på både Ikea, village, blomstertid, iems och Åhlens! Mycket vill ha grejjer men man fick hålla hårt i plånboken då det är mycket som ska göras här hemma också. Här ser ni min tavla från Isaform som fått sin plats i Hallen tillsammans med en Ribba ram från Ikea, var egentligen meningen att tavlan skulle stå på tavellisten men det gick inte då den tippade framåt. Ni ser också min welcome dörrmatta från Village som min gulliga mamma köpte till mej igår, Tack!!!=) På tavellisten vill jag ha några gröna ittala ljuslyktor men det får vänta eftersom vi antagligen kommer göra en utflykt till Kosta och handla lite där! En welcome dörrskylt blev det också, den här kommer från Village och kostade 29:-... En liten uggla från Åhlens fick följa med hem... Hittade dessa praktiska kryddförvaringsställ på Ikea, de ska nog egentligen vara i en låda men det funkade lika bra i ett skåp...vem har sagt att allt måste vara som det ska vara!?;) Det inhandlades mest "bra att ha " grejjer på Ikea, nya tallrikar, glas, karaffer mm. och lite värmeljus och lyktor också förstås!!! På iems blev det lite servetter och disktarsor. Kunde ju som sagt handlat mycket mycket mer men ibland får man hålla i pengarna... Så nu har jag nog behandlat min trötthet en aning för jag har hur mycket energi som helst till att grejja...bra medecin att åka och shoppa!=)

fredag 27 juni 2008

Målning pågår...

Jaha då var man alldeles allena ikväll, sambon e på jobbfest! Så jag tänkte måla detta bord/pall (eller vad man vill ha det till), grundar det först och sedan blir det ett lager eller två med vit färg. Funderar på att klä locket med nått snyggt tyg så kan den användas som pall kanske!? Blir så rastlös när jag är själv, gillar att ha folk omkring mej, men det är ju när jag är rastlös som det händer grejjer så det är ju nått positivt!!! Imorgon väntas som sagt Ikea och Jönköping, fira nya jobbet med lite shopping, låter väl bra!?;) Ha en trevlig fortsatt FREDAGSKVÄLL!!!

torsdag 26 juni 2008

Glädje!!!

Vill bara dela med mej av min glädje. "Chefen" ringde idag och erbjöd mej en tills vidare tjänst (som det så fint heter) och jag tackade givetvis JA!!!=) Min första riktiga tjänst, har ju under några års tid gått på vikariat men äntligen fick jag en "riktig" tjänst...Jihoooo!!!

Me like...

Idag låg det ett runt paket i min brevlåda från IsaForm, gissa om jag blev överraskad, trodde inte leveransen skulle gå så fort, kul!!!Här ser ni min gråa "there´s no place like home" & den gröna till höger har min mamma beställt. Det är en årstidstavla "Sommar" med texten; "Sommarlov. Trollsländor. Sand mellan tårna". Jättefin och hon har nu tänkt att samla på sej alla årstidstavlorna! Så på Lördag blir det såklart en sväng till bla. Ikea för att köpa ramar till dessa, men jag kan inte bestämma mej om färg på ramen, svart eller vit. Passar bra med både och till vår hall som går just i svart, vitt och grått!Vad tror ni?? Idag har vi vart en sväng i Skövde och shoppat marktäckväv till vårt kommande projekt på framsidan, grus är beställt och trallen ligger och väntar så nu är det bara att börja gräva...när tiden räcker till!!! Imorrn när sambon roar sej med jobbarkompisarna så tänker jag börja med projekt vardagsrum, ska målas lite till att börja med!!! TREVLIG HELG!!! Kram emmsan

onsdag 25 juni 2008

Utmärkelse

Jag har fått denna fina UTMÄRKELSE från Camilla med bloggen Rosa Hemmet! Gissa om jag blev glad, precis vad jag behöver just nu, Tack vännen!!!

Nu tänkte jag skicka vidare den till 5 andra bloggare that makes my day, det är inte lätt vill jag lova då jag har så många som besöks dagligen och som är favoriter, men till slut kom jag fram till;

Monkan med bloggen Pyssla och Syssla, en go och trevlig tjej som visar inspirerande bilder och hon har alltid härliga tolkningar på saker och ting!

Malin med bloggen Inspiration & Design,en härlig, trevlig och inspirerande tjej med många intressanta gör det själv tips och härliga Hemma Hos bilder.

Bloggen LivetIByn, en hund och häst tjej med glimten i ögat. En inspirerande blogg med bla underbara bilder från Norra Norrbotten och såklart inspirerande hemma hos bilder.

Lisa med bloggen Lisas inredningsblogg, en sprudlande glad tjej. Här får man många bra köptips och vill ha grejjer och mycket fina Hemma hos bilder.

Malin med bloggen Familjen Carlssons Renoveringsblogg, en trevlig och glad tjej. Här får man följa spännande renoveringsobjekt men även visas härliga Hemma Hos bilder och även en del Köptips.

Har ni aldrig besökt deras bloggar så tycker jag ni ska göra det NU!;) Tack tjejer och alla andra underbara bloggare ni Makes My Day!!!

tisdag 24 juni 2008

Trötter!

Detta skrivbord från Ikea har vi i datarummet för tillfället och jag är jättenöjd med det förutom att det är i Björk (vet inte hur jag tänkte när jag köpte det i Björk eftersom jag inte har något annat i det träslaget). Skulle vilja ha det vitt men är det någon som vet om det går att måla?? Annars hade jag tänkt att man kan tapetsera det...vad tror ni om det? Ja men det får bli till Hösten när vi ska börja med datarumsprojektet...först vill jag få iordning ute och i vardagsrummet, men det står på "att göra listan"!!! Från det ena till det andra så tror jag jag har drabbas av väldig trötthet. Finns massor som jag vill göra men jag orkar inget! Är bara trött hela tiden, tror det kan bero på vädret...behöver Sol & värme nu!!! På Lördag drar jag och mamsen till Jönköping, vi ska till Ikea, village och Iems, det kanske kan dämpa min trötthet lite eller vad tror ni??;) Kul att hitta på nått då jag har en känsla av att sambon kommer vara ganska trött eftersom han har jobbfest på Fredag!!!

lördag 21 juni 2008

Tavla tavla på väggen där...

En sån här tavla klickade jag hem igår hos Isabelle som driver webbbutiken Isa Form! Gillar dom grafiska trycken och det är inte lätt att välja vilken av alla tryck man vill ha. Men denna ska få sitta i min hall!!! Mamma beställde en årstidstavla med motivet sommar, hon tänkte samla på sej alla 4. En tur till Ikea står på schemat nästa helg för att inhandla ramar till tavlorna och kanske lite annat smått och gott;) Tror att de flesta besökt Isabelles sida men om ni INTE gjort det så är den helt klart värt ett besök. Bild lånad från Isa Form

fredag 20 juni 2008

Med denna bild vill jag önska er alla en riktigt TREVLIG MIDSOMMAR!!!Kramar emmsan
Egen bild tagen 2006 (mamma & jag).

torsdag 19 juni 2008

Vinnaren är...

Vinnaren i min lilla tävling blev; Camilla som driver bloggen Rosa Hemmet, en färgsprakande och härlig blogg! Grattis du vann det gröna blomfatet, kanske skulle varit rosa??;) Jag valde att numrera era kommentarer och sen fick sambon den stora äran att dra en liten lapp! Kommer säkerligen bli lite fler tävlingar, tycker själv att det är skojj=)

onsdag 18 juni 2008

Träd, träd och åter träd...

Snälla Mari tipsade mej om en trädtapet som finns på Åhlens, den ser ut som nedan! Den kostar "bara" 225:- rullen. Jag tycker den ser fin ut men vill se den i verkligheten först, innan jag bestämmer mej. Lite bättre pris när det är så mycket annat man ska göra också!!!Vad tycker ni? Bild lånad från Huset på ön

tisdag 17 juni 2008

Trädtapet...

Gillar trädtapeten från Cole and son och skulle vilja ha den som fond i vardagsrummet. (Ni kan se den uppsatt i Isabelles hall, riktigt läckert!!!) Men eftersom "fond"väggen vi ska ha är ganska lång så går det åt några rullar och det blir då ganska dyrt med denna. Så jag undrar om det är någon som har lite andra LIKNANDE tapetförslag? Har några förslag själv men vill gärna ha eran åsikt i detta...vi har ju lite andra projekt som kostar också så vi hade tänkt oss max 500:- rullen! Kan ju hitta något liknande som jag gillar lika mycket annars får det nog bli denna...
Bild lånad från Cole and son

måndag 16 juni 2008

Beställning från PerlanLiving!!!

Har ju glömt att visa min Evighet ljusstake från Twinshome som jag beställt hos PerlanLiving!!!Blev en med plats för två ljus i vitt. Gillar dessa skarpt och nu måste jag få tummen ur och köpa lampolja, försöka fixa det imorgon. Tack underbaraste Perlan för alla grejjer du säljer, snabb leveranstid och dessutom låg det två små underbara jordgubbskolor i paketet, Tack!!!;) Jag har massor med projekt i huvudet nu så det kokar över...vardagsrummet, gästrummet, datarummet, källaren...lilla toaletten, ja listan kan göras lång. Vet inte vart jag ska börja!!! Men antagligen blir det uteprojekt blandat med vardagsummet till att börja med. Sambon har nog gått med på att tapetsera om i vardagsrummet (igen), gullig han är. Ni glömmer väl inte att vara med och TÄVLA, ni har fram tills Onsdag kl. 24.00 på er!!!

lördag 14 juni 2008

Uteprojekt...

Lite nya funderingar & projekt är på gång. På Södersidan av huset har vi tänkt att bygga en liten terassdel. Vi har nämligen fått gratis trall av svärföräldrarna (tackar!!!=)). Som tak till det har vi tänkt använda oss av solsegel, såg att Jysk annonserade om ett solsegel i polyester för ENDAST 149:-!!! Jag och mamsen ska dit i morgon och se om det är något att ha!? Sen ska det läggas singel utmed hela huset, ca en halvmeter brett. Det är det som står på tur att göras härnäst...sen fortsätter vi med framsidan, där har vi också lite grus/stenprojekt på gång!!! När vi ändå är i "storstan" imorrn så ska jag kika efter en Fatboy eller något liknande, skulle passa perfekt i vardagsrummet. Har länge drömt om en men har blivit lite snål...men nu kanske jag kan slå till, fast sen ska man ju bestämma färg med och det är inte lätt!? Kvällen tillbringas hos kompisar, vi ska grilla och självklart HEJJA SVERIGE!!! Vad ska ni göra??Ha en trevlig Lördagskväll, kram emmsan

onsdag 11 juni 2008

Och priset är...*trumvirvell*

...detta gröna blomfat!!!Går att använda som t ex. uppläggningsfat, jag använder mitt till tacos. Men man kan ju även ha det som prydnad eller till nått helt annat, bara fantasin sätter gränser!=) Så kom igen och var med att tävla nu, man behöver inte ha blogg för att vinna!!! Sista dag att tävla är på onsdag nästa vecka! Fatet är köpt i en lokal affär.

tisdag 10 juni 2008

Vem är du??

Jag vill veta vem just DU är??Ser att jag ibland har ganska många besökare på sidan men väldigt få kommentarer. Självklart får man vara anonym men de vore roligt att få veta vem just du är som hälsar på här hos mej!?=) I samband med detta tänkte jag ha en liten tävling...för att delta vill jag att ni skriver en kommentar; VEM ÄR DU? OCH VAD ÄR DET SOM ÄR BRA MED JUST MIN BLOGG? På Onsdag nästa vecka kommer jag dra en vinnare från era kommentarer...vad priset är??Det får ni se imorgon=) Bild lånad från google.se

lördag 7 juni 2008

Rea & doftande ljus...

Idag har det verkligen varit högsommarvärme, 30 grader i skuggan...vattenspridaren har gått för fullt hela kvällen, stackars gräset är alldeles gult!!! Idag på förmiddagen tog jag en cykeltur fram till torget för att kika lite i Reatältet dom hade där...fanns massa fint till billig peng...Jag fyndade en ROSA armbandsklocka för endast 99:- & även dessa krukor från Wikholm för 35:- st, då gick det ju inte motstå!;) Vill ha något annat i dom sen men jag tog vad som fanns här hemma!
Efter turen på stan var det dax att gå på LJUSPARTY hos brorsans sambo! Farligt att bjuda mej på sånt, har ju lite svårt att INTE handla något;). Men jag handlade bara 18 doftvärmeljus & en stor ljuslykta som doftade smultronland, helt ljuvlig var den!!! Dessutom om man bokade ett eget party inom 60 dagar så fick man denna finna ljuslykta på burk som ni ser på bilden nedan, bara älskar motivet & färgerna...& doften såklart!! Så jag var ju absolut tvungen att ha ett eget party, nån som vill komma??;)

Mina betongkuber

Mina "betongkuber'" som innan stod ute på Altanen har fått flytta in! Dom står numera på Byrån i Hallen. Dom kom inte riktigt till sin rätt där ute. Jag gillar dom skarpt & fyndade dom billigt på Hem&Hobby, 15:- för den lilla & 29:- för den stora. Hem&Hobby är en lokal (??) affär som finns i Skövde & Hjo, så har ni vägarna förbi där så tycker jag absolut att ni ska göra ett besök!!!

fredag 6 juni 2008

Sveriges Nationaldag

Idag är det Sveriges Nationaldag & man kan ju inte be om bättre väder, 30 grader & strålande solsken!Här i Tidaholm firar vi Nationaldagen med Gatutrav & massa andra aktiviteter. Senare ikväll kommer Arvingarna & spelar. Jag & sambon ska CYKLA (köpte mej en cykel igår=)) fram till stan & kika lite sen ska vi till ett par kompisar & grilla! Hur firar ni Nationaldagen?TREVLIG HELG, kramar emmsan Bild lånad från Tidaholm.se

tisdag 3 juni 2008

Nya lampor...

Nu har vi installerat de nya utelamporna på altanen! Det är samma sort som vi har på framsidan, dom kommer från Rusta & kostar 99:- st. Själva är vi jättenöjda & det blev en helt annan mysfaktor än på dom förra. Ni får även bortse från det "bruna" högst upp vid taket på altanen (se sista bilden), det är vårt nästa projekt, det ska rivas & göras om!!!
Även det lilla utrymmet under altanen ska byggas om & göras till förråd. Sen fattas det ju såklart en trapp ner till trädgården med...men Rom byggdes ju inte på en dag eller hur??;)
Ska snart åka till Ikea & inhandla hängstolen som jag visat förrut (var bla. med en sån i Äntligen Hemma idag) & sen fattas vara lite mer "piff" så får altanen vara färdigpiffad för iår!!!

måndag 2 juni 2008

Tävling hos mamamekko!

Vill ju såklart tipsa om mamamekko/vit design som även hon har en tävling där man kan vinna den snygga godisskålen från Mique, denna i en klarröd färg!!! Vill ni läsa mer om mamamekko och tävlingen på vit design så klicka er in här.