tisdag 27 oktober 2009

Hayman mini

Snart är min egengjorda "Hayman mini" klar. Ett litet projekt som inte blivit av men nu är det på gång. Bara sladden som ska fixas till och sen kan jag bjuda på en bättre bild:) Orginalet kan ni se HÄR. Nu blir det Äntligen Hemma och soffmys...

fredag 23 oktober 2009

Kubhyllor

Idag har vi varit på bolagret för första gången och jag spanade in dessa kubhyllor, dom var snyggare i verkligheten och i veckan som kommer så blir det nog ett köp. Måste bara bestämma vilken form jag vill ha!? Dessa kostar 499:-, prisvärt! Jag shoppade med mej en grön textilsladd med tillhörande lampa hem, bilder kommer när den är på plats:) Hade inte så mycket tid annars kunde ju fler timmar spenderats där...

måndag 19 oktober 2009

www

www har hamnat på skoskåpen i datarummet, vilket påminner mej om att jag ska fixa en överliggare till denna:) Är inte helt klar än, fortsättning följer...

lördag 17 oktober 2009

Dymo!

I går var vi en sväng på ClasOhlsson och där hittade jag en gammal hederlig Dymo, som jag har letat! Så naturligtvis städades kontoret och alla mappar blev märkta, blev även en del tavelpyssel b la. denna recepttavla till köket! Pris för denna dymomaskin är: 119:-, fanns även en del andra att välja på.

torsdag 15 oktober 2009

Mairo!

Jag har redan hunnit byta gardiner i sovrummet. Innan hade jag franspaneler i lila färg men jag kunde inte riktigt komma överens med dom, gick och störde mej lite varje dag. Inget stort problem men jag har nu bytt tillbaka till min rullgardin från Mairo, det känns mycket bättre. Ibland blir det felköp som inte känns rätt och så blev det här!

Ursäkta suddig bild.

tisdag 13 oktober 2009

Hanna!

Dagen har idag spenderats i Göteborg och på vägen hemma passade jag och sambon på att stanna på IIttala outlett i Borås, i löve! Fyndade 4 "Hanna" muggar för 29:-/st. Fyndade också två stycken Kivilyktor i blått för 39:-/st. Har tänkt att pröva på lite blått som accentfärg här hemma, får se om jag trivs med det eller inte!?:)

Bild lånad från designonline.se

söndag 11 oktober 2009

Kostnad!

Har även fått lite förfrågningar om vi alltid bäddar sängen och jag får nog säga JA på den frågan. Det är sällan som sängen inte är bäddad faktiskt. Jag tycker det är roligt att bädda fint och det tar faktiskt inte så lång tid, tycker även att det känns lite lyxigt när sängen är fint bäddad:) Bäddar ni sängen??

Klicka på bilden för att få den större!

torsdag 8 oktober 2009

Sovrummet!

Nu känns sovrummet ganska klart. Vi stortrivs här och lila känns helt rätt:) Det fattas fortfarande lite saker men jag visar bilder lite eftersom det tillkommer. Sambon har för tillfället inget sängbord då vi beställde ett för att pröva. Vi var osäkra på om det lilla sängbordet från Kartell skulle passa men vi kände oss nöjda med det då sängen är ganska låg. Sen måste jag hitta sänglampor och lite annat smått och gott. Franspanelerna och "fåglarna" på väggen är på prov ett tag...

onsdag 7 oktober 2009

Några klick!

Vill ni få presentkort på bla. Lagerhaus, Mio, Hemtex, Cervera eller någon annan rolig butik?? Då ska ni absolut besöka Gratisbio.se, där kan ni "klicka" er runt bland olika tävlingar och erbjudanden och samtidigt tjäna poäng som ni sedan kan växla mot presentkort eller biobiljetter. Handlar ni mycket på nätet? Då kan ni också tjäna poäng, hos t ex. inneonline.se får ni 12% av köpesumman i poäng. Testa ni också och det är helt GRATIS! Om ni dessutom skriver om gratisbio.se i er blogg så har ni chansen att vinna presentkort hos Nelly.com.

Bild lånad från gratisbio.se

tisdag 6 oktober 2009

Nytt lampköp!

Det har blivit en ny lampa till Hallen. Den var egentligen tänkt till sovrummet men fick inte plats på fönsterbrädan där. Ni har säkert sett den förrut på många andra bloggar, den kommer från ellos och kostar 399:-. I love den!!!

Ikväll har vi "privatkock" här så nu ska vi snart sätta oss och äta, mums!

söndag 4 oktober 2009

Sovrummet!

Nu har vi sovit första natten i sovrummet och vi sussade så gott!!! Visar mer bilder när allt är klart, fattas lite mattor och sängbord. Man tror att vitt lätt blir "kallt", speciellt i ett sovrum men jag är inte av den meningen. Vi tyckte det blev mysigt och ombonat, ibland kan det hjäkpa att lägga till en eller flera accentfärger för att få upp mysfaktorn. Som ni ser så valde vi lila som accent...vad tycker ni, gillar ni vitt??