söndag 29 november 2009

Då har man pyntat lite och det är bara snön som fattas:) Tycker detta är den bästa tiden på året...Jag har låtit bilderna tala för sej själva men är det något ni undrar så är det bara att fråga!!! Har haft en fullspäckad helg med mycket kalas, fått många fina presenter, bilder kommer. Ha en mysig kväll, kram

lördag 28 november 2009

Idag är ingen vanlig dag...

Idag är ingen vanlig dag, idag är det visst min födelsedag:) Då var man redan ett år äldre...vad tiden går fort!

Huset är färdigpyntat och i helgen blir det kalas. Både för mej själv och sen ska vi fira lilla busfröt Liam som fyller 4 år, Grattis!!! Vi ska också fira Kristian som fyller.. år, Grattis:) En fullspäckad helg! Har dessutom varit sjuk efter grissprutan men börjar nu friskna till! Bilder på allt "pynt" kommer snart!

Ha en mysig helg, kram

måndag 23 november 2009

Ikea.se/gillajulen

För ett tag sedan blev jag tillfrågad av Ikea att i samarbete med dom och flera adra bloggare ge tips till svenska folket, på Ikeas julsajt, på julklappar som inte kostar så mycket men som ändå känns värdefulla. Även tips på hur man kan göra vackra dukningar eller pynta sitt hem utan att bli ruinerad. Tips på sånt som känns kreativt, roligt och personligt.

Självklart blev jag jätteglad över att bli tillfrågad och jag ställer gärna upp med ett par idéer:)

Man kan även rösta på det/dom bidragen man tycker bäst om och jag vore jätteglad om ni kanske ville ge mej en lite röst, eller någon annan duktig bloggare.

För att rösta & se alla bidrag klicka här:

söndag 22 november 2009

Annorlunda...

Jag börjar längta till advent och jul mer och mer och just nu sitter jag och spanar in julsaker på nätet, finns ju så mycket. Jag fastnade speciellt för dessa roliga julkort/pussel/recept från plutoprodukter. Jag tror bestämmt att jag ska "klicka" hem några och skicka till nära och kära. Du hittar dom hos Bluebox.se!

Bild lånad från bluebox.se

onsdag 18 november 2009

Nya soffbordet...

Då är äntligen ett nytt soffbord inhandlat & struket från "att göra" listan. Vi har länge haft 2 Lackbord från Ikea & vi har vart supernöjda men nu hade de gjort sitt. När vi hittade detta på jysk så slog vi till, dessutom till ett bra pris: 1495:-.

Vi är supernöjda & även den gröna Hampenmattan fick ge plats åt en svart ryamatta som passade in bättre...det ena för med sej det andra! Nu är det bara en svart divansoffa & vitt golv som önskas:)

söndag 15 november 2009

Hayman mini igen...

Ville med denna bilden visa min lampa Hayman mini, som ni ser i bakrunden, från lite längre håll och denna gång med rak sladd:) Svårt att få till en bra bild!

Det händer inte så mycket här hemma just nu men vi har i dagarna handlat nytt soffbord och ny matta, bilder kommer inom kort och snart blir det också en tävling så håll utkik!

onsdag 11 november 2009

Lampan är uppe...

Lampan som jag fyndat på GeKås är nu uppe och jag är så nöjd, den ger ett fint & behagligt sken. Den kostade 139:- men tog mej en hel evighet att bygga ihop, närmare 3 timmar och en hel del svordommar!:) Visst liknar den Nom69 lite?

måndag 9 november 2009

Norm69

En dag i Ullared är avklarad och det enda i inredningsväg blev en lampa, kopia av Norm69 för 139:-, i like!!! Bilder kommer när den är uppsatt. Det är TÄVLING på gång här så håll utkik:)

lördag 7 november 2009

Porträtt!

Så här blev det på mammas vägg när porträttet av Jimie Hendrix äntligen blev klart. Hon är jättenöjd och det blev jag med. Kan hända att vi får fylla i och även skugga på vissa ställen men annars är den klar. Lätt att förändra för liten peng och man får en effektfull och iögonfallande vägg!

Bild: Patrik Andersson

torsdag 5 november 2009

Adventsljusstake!

Då var denna beställd från goa Malins webbutik, bara älskar den! Blev en till mej och en till mamma. Kan inte säga hur mycket jag längtar, tycker detta är den mysigaste tiden på året, i love!!! Blir nog silver i vardagsrummet till jul tror jag...

På Måndag drar vi till Ullared och shoppar loss lite julklappar och kanske en och annan grej till mej själv:)

Bild lånad från carlssoninterior.se

måndag 2 november 2009

Fars dag!

Nytt namn!

Jag har bytt namn på bloggen till; HEMLÄNGTAN - Borta bra men hemma bäst. Vilket ni kanske kan se på Headern. Jag kommer fortfarande ha kvar samma bloggadress men kände för en liten förändring och detta namn passade mej som handen i handsken då jag ofta längtar hem:) Vad tycker ni?? Ser headern rörig ut? Håller fortfarande på att lär mej ph...

söndag 1 november 2009

Rött & Betong

Hade gult i hallen innan men kände för lite mer höst/vinter känsla så det fick bli lite betong och rött. Det kommer smyga sej in lite mera rött men för att inte tröttna så här innan jul så fick det bli lite sparsamt till en början:) Som så många andra så kunde jag inte låta bli kalenderna från Lagerhaus när jag var där sist så den hamnade här!!!

Kommer ni ihåg det här projektet?Har hjälpt mamma nu i helgen så den är färdig, kommer bilder snart, hon blev så nöjd!

Har varit dålig på att kommentera och kika in hos er det sista, har lite annat i tankarna men ska bli bättre på det nu, ni är så underbara som kikar in här och förgyller dagen, kram på er!!!