torsdag 25 februari 2010

Torsdag = Städdag!

Torsdagar är likamed städdag hos oss. Det plockas, dammas, dammsugs och skuras för fullt, är ganska skönt att göra det innan helgen! Ibland blir jag även sugen på att flytta runt saker och det är just vad jag gjorde idag...hade grönt i vardagsrummet innan men nu fick även det turkosa flytta in här från köket. Turkost+grönt = snyggt!!!:) Här kommer ett gäng med bilder...

söndag 21 februari 2010

MYS

Den här vintern har vi verkligen fått användning för vår braskamin, den brinner nästan varje kväll och det kallar jag mys!:) Vårt bästa köp tror jag allt. Just nu går det på lågfart här hemma, men lite projekt snurrar i huvudet...det är tvättstugan som är i störst behov av renovering just nu. Måste täppa igen ALLA hål så monsterspindlarna kan flytta ut, dom är verkligen ENORMA:) Har ni några vårprojekt på gång??

"Svävande" pockethylla!

Du kan enkelt göra en egen "svävande" pockethylla. Jag har använt mej av Cult Designs väggfäste för ljuslykta/vas, 40:-. Sen är det bara att stapla på böckerna, för att gömma själva "hållaren" så har stuckit in den i den understa boken.

Som ni ser så behöver jag några fler pocketböcker för att gömma själva väggfästet men annars är jag nöjd:) Den passar kanon vid sängen!!!

torsdag 18 februari 2010

Underbara Qualy...

Är det något som jag gillar mycket så är det lekfull design och det kan man se mycket av hos underbara Qualy. Ytterligare en fågel som fungerar som nyckelring med medföljande fågelholk att sätta upp på väggen. Fågeln kan också användas till visselpipa. Den kommer finnas i ett antal färger och kommer in under april månad. Denna kommer absolut få ta plats i min hall!!!

Här hemma har det städats för fullt. Städat alla garderober och köksskåp grundligt och idag fick hela huset sej en storstädning, underbart. Har även flyttat runt lite saker här hemma, brukar göra det ibland då en sak kan kännas som ny när den hamnar på en annan plats! Nu blir det OS och Anja Pärson, håller tummar och tår.

Bild lånad från ommdesign.se

söndag 14 februari 2010

Fyndat igen...

Sista söndagen i varje månad så har vi en stor loppis i Folkets Park här i Tidaholm och självklart är jag en trogen besökare:) Det har varit uppehåll ett tag men nu men i slutet av Januari så körde det igång igen. Denna gången hittade jag ovanligt lite och många bord var tomma, kan bero på det kalla vädret. Men jag hittade en sak som jag länge velat ha och det är denna lampa som kommer från Ventur Design (om jag inte minns fel). Den är i silver och kostade mej endast 50 :- och platsen var given, i hallfönstret såklart!!!

Nu vill jag passa på att önska er alla en underbar ALLA HJÄRTANS DAG och ta han om er, kram!

måndag 8 februari 2010

Ytterligare bilder på hallen...

Här kommer ytterligare några bilder på hallen och fler kommer det bli:)

Väggen med tavlor är ännu inte färdig, ska dit en och annan bokstav, en annan plansh mm. Min sambo påstår att jag inte kan det här med symetri när det gäller att sätta upp tavlor;) Men som sagt, jag är inte klar än!!!

fredag 5 februari 2010

Uggla...

Jag är ju VÄLDIGT förtjust i ugglor och när jag fick syn på denna så väckte den stort "vill ha" begär hos mej. Den är försedd med USB uttag så känner du dej ensam när du sitter vid datorn så är det bara att koppla in din lilla uggla så blinkar han och vrider lite på huvudet:) Finns hos Roligaprylar.se och kostar 239:-. En helt onödig pryl egentligen men väldigt söt! Ha en trevlig helg allihop, kram

Bild lånad från roligaprylar.se

tisdag 2 februari 2010

Insynsskydd

Har sökt efter bra insynsskydd till sovrummet och i helgen hittade jag tallriksunderlägg som passade kanon till detta ändamål. De är köpta i en lokal inredningsbutik och kommer ifrån Dixie. Vi har sovrummet på andra våning men känner ändå att det kan vara skönt med lite insynsskydd. Insynsskydd kan du hitta hos bla. Designonline.se

När jag var på Ikea nu sist så inhandlades en vit Hampen till sovrummet, äntligen har man något mjukt att sätta fötterna på...underbart!!!

måndag 1 februari 2010

Hallen är färdig!

Då var hallen i princip färdig...bara lite "piffing and lulllull" kvar:) Vi är väldigt nöjda och hallen känns mycket större, härligt! Har kvar gult som accent, passar in bra tycker jag.

Har fått lite frågor angående valet av brädor...vi använde oss av vanliga "plankor" i finsågad gran. Måttet är 15*120. Vi valde att använda den grova sidan utåt men en sida är slipad så man kan välja som man vill. Priset för "trä"väggen blev ca; 650:- med färg. Eftersom jag ville ha ett "rufft" intryck så valde vi att spika upp väggen, ger ett äldre intryck än om vi hade skruvat upp det. Vi spikade i kanterna och även i mitten!

Fler bilder kommer allteftersom det blir färdigt...så HÄR såg det ut innan!!!