tisdag 27 april 2010

Iittala...i love!

I söndags var det dags för loppis och det enda jag fyndade var en iittala skål/lykta...för 50:- blev den min och jag gillar den massor:) Gillar att blanda olika lyktor tillsammans, tycker det blir ett fint stilleben. Har jobbat sent två dagar i rad nu därav lite dåligt med uppdateringar men snart kommer det fler bilder, bla. på mitt duschdraperi som ska upp på altanen:) Kommer även bli en tur till Ikea i veckan!

söndag 25 april 2010

Björk...

Jag har en liten idé till altanen och den innefattar några björkstubbar, inget avancerat men ja tror det kan bli bra!!! För att föverkliga detta så gav vi oss idag ut i skogen (pappas skog). Sambon och pappa sågade ner en Björk som resulterade i 5 fina björkstubbar, resten fick bli ved.

Här ser ni dom fina stubbarna, tillsammans med DETTA så kan det nog bli riktigt mysigt på altanen:) Ha en skön måndag allesammans!

måndag 19 april 2010

EFTERLYSNING!

Jag skulle vilja göra en liten efterlysning, någon som har eller någon som känner någon, som har Grythyttanmöbel att sälja billigt till mej?? Letar förbrilt. Det får gärna vara renoveringsobjekt men som sagt får gärna inte kosta vad som helst...Helst en hel grupp men går också bra med stolar så vet ni någon som vill bli av med sin möbel maila gärna mej!?

Bild lånad från grythyttan.net

söndag 18 april 2010

Turkost, i like!

Jaha då var det dags för färgbyte i hallen och nu blev det turkost, det gula fick ge vika. Kände mej inte helt nöjd med hallen innan och jag kände att det var något som fattades men nu känns det bättre även om det finns en del saker jag skulle vilja ändra på:)

Här kommer det förmodligen flytta in en annan tavla men jag har inte riktigt bestämmt mej för vilken det ska bli än, vi får se!

Turkost och grönt är nog några av mina favoritfärger som jag aldrig tröttnar på!!!

Tack för alla vänliga ord i förra inlägget, det värmer så mycket mer än ni kan tro. Kram på er

tisdag 13 april 2010

Till altanen...

Håller på att planerar altanen för fullt, hann ju inte med att inreda den fullt ut ifjol. Hoppas på många fina utedagar...

Detta ska inhandlas...

Satsbord "Styrsö", 349:-/3st.

Textil till dynor i grönt. "Varmt rund", 39:-/meter.

"Bärbar" bricka, 49:- för kaffet.

Kaiku duschdraperi, 465:-, ska få agera tygtavla:)

Har varit lite dåligt med uppdatering här på bloggen men livet har gått lite i motvind och bloggen har inte känts så viktig men nu kanske jag kan blogga lite mer och även hälsa på inne hos er! Tack för att ni kikar in här, massvis med kramar:)

Bilder lånade från ikea.se & designonline.se

fredag 9 april 2010

Senaste inköpet...

När vi varit i Göteborg så har vi fått en vana att på vägen hem ta ett stopp på Iittala Outlet i Borås och kika lite. Nu senast blev det ett inköp av en härligt grön filtduk och en Kiviliykta, mossgrön, till samlingen för ynka 29:-.

fredag 2 april 2010

Köket i rosa...

Kände för mera färg så lite rosa har hittat hit. Tog vad som fanns i gömmorna, det enda som är nytt är kökshanduken:)

Drömmer förstås om ett nytt kök men det är mycket annat som måste prioriteras först...drömmer vidare:)

Vill önska er alla en riktigt GLAD PÅSK och ät mycket godis!

torsdag 1 april 2010

Testing testing...

ÄNTLIGEN är den min:) Har spanat in testbildsklockan ett tag och idag fick den följa med hem...den fick direkt en plats i köket. Skulle visat fler bilder från köket men eftersom bilderna inte blev nått bra ikväll så får vi ta det imorrn, har kommit in lite färg i form av rosa!

Idag har vi "påsk"städat huset och även hunnit med lite trädgårdsrensning, så underbart att se marken igen:) Nu ska vi titta på Avatar, ha en skön kväll. Kramar