fredag 27 april 2012

Kunde inte motstå...

Kunde inte låta bli...när jag såg att goa Isabella klickat hem sin Hang it all så slog jag också till, har suktat efter den länge men inte gjort slag i saken men nu så! Nu kanske den är mest ämnad för barnrum, vad vet jag, men jag blev löjligt nöjd över den i sovrummet, bara lite fler färgklickar som fattas här inne, det behövs lite mera färg nu känner jag, livar upp tillvaron lite, sovrummet har känts lite "trist" ett tag:) På onsdag drar jag till Ullared så vem vet, kanske hittar lite färgglada fynd där som passar bra!

Ni får ursäkta grymt dåliga bilder men ljuset hann skymma en aning...söndag 22 april 2012

Det går lixom inte...


Jag kan lixom inte släppa denna tapet, första gången jag såg tapeten Woods från Cole & son så har den etsat sej fast på min näthinna och jag kan inte släppa den så nu funderar jag allvarligt på att sätta upp den på nån vägg här hemma...antingen i hallen eller i sovrummet, funderar vidare, ska visa senare vilka väggar jag har funderingar på! Även om den finns i väldigt många hem så tröttnar jag lixom aldrig på den, jag får inte nog:) Har ni någon tapet eller något föremål som ni inte kan släppa??

lördag 14 april 2012

Just nu...

Så mycket nytt till hemmet är inte inhandlat nu det senaste men för ett tag sen beställde jag en ny poster från underbara JennyJTP-design såklart, i brist på ram så fick den tejpas upp med washitejp! Gillar den massor, lite egoboost! Så så här ser det ut just nu i en del av vardagsrummet...den lilla granen hör väl inte riktigt årstiden till men är så nöjd att det finns en enda växt som verkar trivas hos mej så jag har inte hjärta att "döda" den;)

Ikväll vankas kalas hos kusinerna och självklart glider vi dit i "nya" bilen som sambon just nu tvättar på uppfarten, ne skämt å sido, skönt att äntligen ha en rejäl, skön bil att åka i! Imorgon har vi inget inplanerat så vi tar dagen som den kommer, vad har ni för er?? Trevlig lördagskväll...


tisdag 10 april 2012

Det är härligt nu...

Nu börjar lite inspiration komma tillbaka, härligt! Men vi tar det varsamt så den inte försvinner igen:) Livet känns ganska härligt nu...I några dagar har vi letat efter bil och idag tror jag vi fann den, jag ville absolut inte ha en V70 men blev såld direkt när jag provkörde...vi får sova på saken:) Snart ett bilbekymmer mindre! 

Inom det närmsta så ska också badrummet bekostas lite, äntligen! Men det kommer ta sin lilla tid, känns som ett stort projekt som behöver tänkas igenom både en och två gånger innan man gör något, inte som i ett vanligt rum då man kan slänga upp en tapet när man känner för det! Nä, det ska räknas, måttas, planeras och sen är ju tanken att man ska trivas här inne i ett x antal år, lite skrämmande men väldigt behövligt! Nu är badrummet inte så stort så lite planering krävs...

Något vi är ganska överens om dock är att det nog blir rundade glasdörrar, det är snyggt och sen spar det en del utrymme...men vi spånar vidare! Har ni tips & idéer så dela gärna med er!:)

Hoppas allt är bra med er?? Kram
lördag 7 april 2012

Glad påsk

Här kan man tro att det är jul istället för påsk, åtminstone om man tittar ut:/ Men solen lyser så något positivt! Idag blir det påsklunch hos svärföräldrarna och ikväll åker vi till pappa och kollar påskelden! Vad har ni för er idag??

GLAD PÅSK till er alla, kram


tisdag 3 april 2012

Livstecken


Ni undrar säkert vart jag tagit vägen och jag undrar vart våren tog vägen??:) Lämnar ett litet livstecken, jag mår prima men som jag sagt innan så är blogginspirationen inte på topp tyvärr, den var på gång där när våren var på intåg men sen försvann den och det blev helt plötsligt vinter igen, lagom till vi införskaffat oss utemöbler och en ny grill, men den som väntar på något gott eller...:) 

Satt och surfade runt och kikade in hos Call It Design som firar 1 år och just nu har 15% på allt i butiken, uppge bara rabattkoden jubileum i kassan. Varför inte klicka hem detta fina picknickset från Koziol för snart måste väl värmen komma! 

Vad har ni haft för er senaste tiden??

Bild lånad från: callitdesign.se