torsdag 29 november 2012

Äntligen hemma


Tack för alla fina grattis hälsningar söta ni! I tisdags fick vi äntligen komma hem men vår lille kille är fortfarande inte helt bra så fram tills idag har vi haft vård i hemmet men nu hoppas vi verkligen att det vänder och att han får slippa sola mer! Vi har haft en del besök och fått så mycket fina presenter från alla goa släktingar och vänner, han blir bortskämd vår lille gosse! Jag har hunnit pynta rejält här hemma och snön har kommit så julkänslan är total, myser på högsta nivå just nu av allt som livet ger, det är underbart...ojj vad jag blev poetisk;) "Jul"bilder kommer komma allt eftersom, ikväll blev det inga bra bilder så jag inväntar bättre ljus! Har ni pyntat klart??

söndag 25 november 2012

Han är här:)

Som ni säkert förstått av frånvaron här på bloggen så kikade äntligen vår lille kille, Milo, ut i tisdags, den 20 november, klockan 14.08. Eller så liten var han inte men han har tagit oss med storm:) Tyvärr har vi inte fått komma hem än, vi är inlagda för han har/hade en kraftigare form av gulsot så hans tre första dygn här i livet har bestått av att sola! Men nu har vi grym hemlängtan och hoppas han blir bättre snart så vi kan komma hem och börja vårt nya liv med tre i familjen:) Det mesta har lixom stannat upp så jag återkommer när tiden finns för orken är det inget fel på, är förvånansvärt pigg! Pynta nu på i varje vrå alla kära läsare för snart är äntligen advent här så hörs vi snart, kram

onsdag 14 november 2012

BF+1

Jaha då var det 14 november, BF+1 och ingen bebis så långt ögat når! Jag är verkligen inte den som klagar men det här med att vänta är inte min starka sida, det tar knäcken på mig, speciellt när man väntar på något så stort som en liten bebis! Man ska ju inte haka upp sig på ett datum då endast ca 5% av alla kvinnor föder på sitt beräknade datum men ändå, det är ju det datumet vi haft i våra huvuden sen det underbara beskedet i februari, jaja, nu ska jag sluta gnälla, jag mår fortfarande helt okej frånsett lite småkramper men hey, bebis, kom ut NU, vi vill träffa dej!:) Som vi längtar...

Nu över till det här med julklappar, eftersom jag för tillfället har all tid i världen att inte göra nått så sitter jag och surfar på just julklappar och funderar över hur de ska få se ut i år!? Här nedan ser ni hur de såg ut i fjol, i år tror jag bestämt att de får gå i den grå skalan, lite tidningspapper och sånt där fint, hur ser era klappar ut i år??:)


söndag 11 november 2012

Lite nytt vore kul...



SHELL 4-PACK Stol Vit/Stålben

Vi är lite sugna på att byta ut våra matsalsmöbler i vardagsrummet (eller så är det mest jag som är sugen men ändå:)) till något större och rejälare. Vi är relativt nöjda med det vi har idag men känner att vi behöver ha något bord som går att göra större vid behov! Jag har spanat in Bjursta från Ikea men sambon tycker benen ser lite klena ut, är dom det i verkligheten? Eller lurar man sej på bilden? Sen skulle jag gärna ha stolarna Shell från furniturebox, dom har jag suktat efter länge...men vi får se, än så länge är detta bara lite funderingar, kanske en bra julklapp till oss själva:)

fredag 9 november 2012

En hög med bilder...

Fredag och man vaknar till en stor sol och kylig luft, det är väl underbart? Jag blev fotarsugen så jag har sprungit (vankat är väl mer det rätta ordet) runt med kameran och knäppt lite bilder från vårt ganska svart/vit/gråa hem, så här bjuder jag på ett gäng bilder...
















Dock har lite färg smygit sig in i vardagsrummet i form av små vimplar från Lagerhaus, dom hänger på prov, kan inte bestämma mej för om det är för mycket på en och samma vägg, annars gillar jag dom skarpt! En vågöfåtölj har även fått flytta in från kylan, annars händer det inte mycket på inredningsfronten för tillfället...men snart, väldigt snart så kan man äntligen ta fram stjärnor, ljusstakar och massa annat roligt, om jag längtar!

onsdag 7 november 2012

Paket:)

Idag anlände ett paket och jag blir ju som ett barn på julafton, speciellt när man går ensam hemma hela dagarna, då kan en sån liten sak som ett paket förgylla tillvaron lite extra:) I paketet låg "espressokopparna " från Arne Jacobsen, Design letters som jag bloggade om för ett tag sen:) Så nu är årets adventsljusstake fixad och allt annat med för den delen så nu kan det bli advent tycker jag...fast först vill ja ha ut vår lilla bebis, helst  NU, men den vill lixom inte lyssna riktigt! Så länge som vi väntat på denna lilla varelse och nu är det bara några dagar kvar och dom känns som månader, jag klättrar på väggarna här hemma men för eller senare måste den ju ut så jag får tålmodigt vänta:) Vill ni också shoppa dessa muggar så hittar ni dom hos Inreda!