torsdag 28 februari 2013

Award

Åh det värmer lite extra när man blir tilldelad en award och denna gången har jag fått två stycken, en av goa Hanna på Inredamedmera och en av Hanna med bloggen Haga 26, tusen tack goa ni:) Här kommer frågorna och mina svar:

Där trivs jag bäst...
Kanske framgår ganska tydligt av bloggens namn vart jag trivs bäst, här hemma alltså:)

Om jag fick välja yrke fritt...
Då skulle jag öppna en inredningsaffär

Då blir jag riktigt arg...
När folk inte kan vara ärliga och när barn råkar illa ut

Jag mår bäst när jag...
När jag får vara med min familj och vänner och när jag kan gå hemma och fixa och dona, det är avkoppling om nått:)

Om jag fick en miljon...
Då skulle jag köpa huset på Hemnet som jag så gärna skulle vilja ha:)

Gör helst på semestern...
Tar en tur till västkusten annars är jag gärna hemma och umgås, grillar och gör dagsutflykter men kusten är nästintill ett måste:)

Värsta impulsköpet...
Oj, är inte sådan längre men förr gjorde jag jämt en massa impulsköp men kommer inte på någon större katastrof utan mest mindre företeelser...

Detta gör mej lycklig...
Vår son, kan inte med ord beskriva denna lycka och kärlek

Jag drömmer om...
Ett större hus med nya projekt och möjligheter:)


Med awarden följde uppdraget att:
- skicka den vidare till bloggar som har färre än 200 följare
- berätta på min blogg vilka jag nominerar och länka till deras bloggar
- svara på frågorna jag fått av den som nominerat dig
- hitta på nya frågor till de jag nominerar
- skriva på deras bloggar att de är nominerade

Denna gång skickar jag vidare awarden till följande tre:



Frågorna som jag skickar vidare är samma som jag själv har svarat på...

söndag 17 februari 2013

Vardagsrummet

Då var denna helgen över, förstår inte vart tiden tar vägen, trycker på PAUSknappen lite tror jag:) Sambon som varit sjuk en vecka har äntligen piggnat till, så i helgen har det fixats men min "tavelvägg" som jag tjatat så om,tanken var ju först att den skulle hamna bakom soffan men jag tyckte att det blev lite kaka på kaka så istället byggde jag ut den befintliga tavelväggen och som ni ser så är jag inte helt klar än men riktigt nöjd. Fattas lite kort och kanske någon mer ram. 

Igår blev det även en tur till Ikea för inköp av ett bord, tillslut föll lotten på "Bjursta". Snyggt, bra pris, får plats många då det är två iläggskivor till och det gör sej riktigt bra till stolarna från IkonM. Är så nöjd nu, speciellt över stolarna om man får skryta lite extra;) Några utav er har frågat vilket material jag valde på stolarna och svaret är ABSplast! Här kommer en bildbomb...Kram













lördag 9 februari 2013

Nu är dom här

Igår kom dom, mina efterlängtade stolar från IkonM och tycker du att dom är snygga på bild så är dom ännu snyggare i verkligheten:) Och sköna, rumpan sitter som gjutet, det tycker t om sambon och då är det bra betyg! Nu är vi på jakt efter ett passande bord, i trä med rejäla ben och med iläggsskiva, men vi spanar vidare. Är ni på jakt efter något nytt så tycker jag absolut att ni ska surfa in hos IkonM, prisvärt och mycket bra service, stolarna var dessutom här på mindre än 2 veckor, tummen upp!

Idag har vi åkt till grannstaden och shoppat lite nödvändigheter, en lagom utflykt en kall dag som denna, resten av dagen spenderas nog i soffan och i kväll är det ju Mello, missade förra veckan så vi gör väl ett försök ikväll, vad har ni för er?? Kram



lördag 2 februari 2013

Milos corner:)

Vilken underbar lördag det är, lite lagom kallt och soligt, underbart. Sambon har jobbat nu på förmiddagen så då passade jag och Milo på att ta en liten promenad, så fint det är ute nu!

Milo har ju ett eget rum men det lär dröja ett tag innan han får sova där inne och det är ju inte helt klart, fattas en massa "piff":) Så så länge har han en egen liten hörna i vårt sovrum med favoritapan och egenpysslad namntavla!

Och återigen vill jag bara säga Instagram där jag heter Hemlangtan, jag har blivit en aning flitigare på att uppdatera bloggen men Instagram uppdateras med bilder nästan flera gånger om dan:) Och ni, ni har väl inte missat att köpa Leva & Bo idag där ni kan läsa om Hanna och hennes underbara hem:) Trevlig lördag på er