torsdag 21 november 2013

Barnstolar till barnet!

Igår var ju som sagt Milos 1-års dag! Och även om vi ska ha kalas både i helgen och nästa helg så blev han såklart lite firad igår också. Han fick en egen liten tårta såklart och som han kladdade, han som aldrig fått något sött innan smaskade och åt, men det var lika mycket, om inte mer, överallt utom i magen;) Så sött!

 Av oss fick han b la dessa ursöta stolar, ni som följer mej på Instagram, (@hemlangtan), vet att han fick dom lite i förskott eftersom mamman inte kunde hålla sej från att öppna paketet och skruva ihop stolarna;) Så fina, dom är köpta hos IkonM och finns i en rad olika färger. Snabb leverans dessutom då det var lagervara, det gillas, otålig som jag är! Nu fattas bara ett bord så kommer vi ha många mysiga "fika"stunder här!



onsdag 20 november 2013

Milo 1 år

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Milos 1-års dag! 

För ett år sedan, söndagen den 18 november, sent på kvällen satte mina värkar igång men blev inte tätare och hela måndagen gick jag hemma och kämpade, andningsövningarna kom väl till pass. Sent på kvällen, runt 23 var vi välkomna in på förlossningen, då var värkarna så pass täta. Väl inne så avtar dom och jag får en liten sovdos, kunde jag sova? Nej då och vid 6 tiden på morgonen går vattnet och då är vi välkomna in på förlossningsrummet igen och lustgasen blir min bästa vän. Efter ytterligare några timmars "arbete" så kommer vår älskade lilla fis och tar oss med storm, 14.08 exakt en vecka efter beräknad ankomst. Alla dessa år vi längtat, kämpat och nästan velat ge upp så kommer du och nu vet vi vad vi väntat på, vi har väntat på dej. Du har gett oss allt och lite till och vi älskar varje minut med dej, allt har en mening! Grattis på din dag älskade lilla du

En lång historia i korta drag;)


lördag 2 november 2013

Min låda 100

När man ska ha någon som kommer och fotar så är det ju trevligt med blommor som lever och inte är halvvissna så innan Malins besök i fredags inhandlades en hel del blommor, jag gör verkligen allt för att de ska trivas här hemma, men de vill inte! Jag älskar ju fina fräscha blommor annars...men vem vet, kanske överlever dom nu! Sen var det ju lite städande och piff för att försöka få till det där sista! Nu har jag redan hunnit ändra om en del sen hon var här eftersom hon hade med en leverans, från Designbyjohanna, som jag beställt. Eller rättare sagt min mamma beställde till min 30-års dag men otålig dotter som hon har så fick jag den i förskott, min "låda 100", den är verkligen så fin. Min tanke var att vänta till 1:a advent med att ta fram den men jag var som sagt otålig så så här ser den ut just nu, så bra när man kan ändra innehåll efter humör och årstid:) Köpte även en vit plåtstjärna, blev nästan lite "juligt" där på bänken, men det gör väl inget nu, snart är det ju dags att pynta lite:)








Hemma hos repotage

Igår hade vi besök av Malin Björkholm som arbetar som frilansfotograf, hon var här och fotade lite inför ett kommande "hemma hos" repotage! En rolig och givande förmiddag, ska bli spännande att se om detta kommer publiceras snart och i vilken tidning:) Här bjuder jag på en bakom kulisserna bild på Malin själv in action!


fredag 1 november 2013

Milos önskelista...

Eftersom många frågat vad Milo önskar sig på sin födelsedag, som närmar sig med stormsteg (har jag sagt det förut, tiden går för fort;))så kommer här ett förslag på saker man kan köpa till Milo...

Ballongposter från Acne Jr och fler "babuscka(?)dockor till samlingen, dom han har älskar han att leka med!


Stora legoklossar i svart och vitt


Design Letters mellaminserie att äta på...alla dessa fina träleksaker från Brio!


Ännu mer träleksaker, det är verkligen användbart och hållbart...



Kaj Bojsens apa skulle vara både användbar och ett fint minne...kostar ju dock en slant!


Bilvägtejp och bilar, en plasthund "puppy"...


Krossfilten i barnstorlek
Didriksons regnställ...(storlek 80)


Och dessa underbara förvaringslådor, finns hos boligheter.com

Sen går det ju alltid hem med
* kläder i storlek 80, 86
* Duplo
* Pussel
* Böcker

Ja det var bara lite förslag:)