fredag 31 januari 2014

Äntligen internet och glimtar från vårt kök...

Nu har vi flyttat och ÄNTLIGEN har vi internet så jag kan ge några livstecken från oss! Vi trivs kanon och det mesta som behövde göras i lägenheten innan hann vi med! Vi har snart bott här i två veckor och vi håller fortfarande på att "bo" in oss och jag känner verkligen efter denna gång hur jag vill ha det. Inga onödiga hål i väggarna här inte! Något som fått komma upp är två hyllplan i köket där jag samlar lite smått och gott, mycket grått blir de, är nog inne i en "grå" period, t om fondväggen i köket går i grått:)

Fönstren är tyvärr bruna men eftersom det är en hyresrätt så gör vi inget åt de, de som ska göras är att byta fönsterbrädor till vita, det har vi börjat med i vissa rum och det gör stor skillnad...

Så här får ni några glimtar från vårt kök! Nu ska här mysas ner i soffan och se en film, har ju börjat jobba så nu får man passa på att njuta av helgerna!













torsdag 2 januari 2014

Krispigt vitt


Årets första tulpaner har slagit ut i hallen, älskar dessa krispiga blommor! Men brukar dom komma så här tidigt? Har inte så mycket att bjuda på i inredningsväg då mycket av vårt hem är nerpackat i kartonger, snart flyttar vi:) Renovering av lägenheten pågår för fullt och snart ska ni få ta del av detta...är så sugen på att fixa och dona! Alla julklappar vi fick har packats ner direkt i kartonger så det kommer bli som julafton igen när allt ska packas upp! Kommer bli så bra det här, sen kan vi i lugn och ro leta efter vårt drömboende!