måndag 31 mars 2014

Tallrikar på väggen

Nu har jag bestämt mej, angående bloggen, självklart vill jag ha den kvar men det får bli utan krav från mej själv, det får bli blogginlägg när lusten och tiden faller på! Så får det bli, för den är mej för kär för att bara tas bort:) Vill man följa mej och min vardag lite mer så är jag ganska aktiv på Instagram, @Hemlangtan.

Vilka underbara dagar vi haft här i helgen, vi har så smått börjat fixa till de lite ute i vår lilla trädgård, härligt! Igår var tanken att åka till Ikea men tyvärr fick det ställas in då jag blev jättedålig och sängliggandes hela dagen så det får bli ett nytt försök snart igen, behöver ha lite krukor vid entren! 

I lördags fick vi äntligen upp mina tallrikar på väggen, M för Milo & E för Emma, fattas bara ett T:) Sen fattas lite annat på tavellisten och något mer på väggen men det tar vi allt eftersom, tänker flera gånger om innan något sätts upp numer! Trevlig kväll på er





måndag 3 mars 2014

Glimtar från sovrummet...

Bjuder på några glimtar från sovrummet, det svåraste rummet att få till enligt mej men är på god väg...vill gärna att det ska kännas mysigt och ombonat men får inte bli för "mycket"! Jag jobbar vidare på det! Ni får bortse från att det är olika färger på våra Malmbyråer, kan inte riktigt förstå hur de kan skilja så i färg, men tills jag har lust att köpa en ny så får de va så;) Sen är det lite sladdar som ska fixas och lite ny förvaring till sängborden ska införskaffas mm.