måndag 19 maj 2014

Godisbukett, istället för en blomma!

I lördags var vi bjudna till sambons kusin på 20-års kalas och en önskan var b la presentkort och givetvis inhandlades det men tycker alltid det är roligt att komma med något mer och denna gången fick det bli en godisbukett! För visst är det bättre med en ätbar bukett;) Den här idén kommer jag absolut använda fler gånger, går ju att variera en hel del...

Här valde jag att använda godisar i rosa/rött/vitt och lite gult i mitten men man kan ju göra en t ex. svart/vit bukett, man kan köpa en fin vas och sen ha buketten i, eller enbart använda godisar med papper på och önskar sej personen i fråga pengar så kan man ju variera godis och pengar...

Det som behövs är godis, grillpinnar, snöre och cellofan och sen är det bara att sätta ihop sin bukett:)









söndag 18 maj 2014

Skön helg...

Vilken underbar helg vi haft, fint väder & varmt. Endast nu på eftermiddagen som det regnat lite men fortfarande varmt, skönt, är sommaren här? 

Vi har fixat ute en del och även hunnit med två kalas! En skön helg med andra ord...



Våran humle, den växer en bra bit varje dag...




Milo har också fixat ute, klippt gräset b la;)


Här bor vi:) 


Hade planterat så fint i betongskålen från Grafitgrå men de blommorna verkar dock regnat ihjäl sej, får bli lite nytt här också så småningom!



Här ser ni insynsskyddet som vi snickrat med...nu ska den fyllas med jord och någon tacksam klätterväxt ska få ta plats och sen lite sten på de...sen ska den vita väggen målas och plattorna tvättas så är vi nog nöjda:)




Stå här och kolla på lastbilar, motorcyklar och traktorer är favoritsysselsättningen:)

Helgen har ju b la bestått av kalas och jag gjorde en sån "fiffig" present, ska visa er imorgon, är ni nyfikna så kan ni se den på Instagram,@hemlangtan:)
Ha en skön kväll...

fredag 16 maj 2014

Björnloka

Här duggar det inte tätt mellan blogginläggen men jag njuter av livet;) Och som jag sagt innan, jag är betydligt mer aktiv på Instagram, @hemlangtan, följ mej där!

Vi pysslar och donar här hemma och vi börjar äntligen få lite fason på uteplatsen och fortsättning blir det imorgon för vädret ser lovande ut! Så snart ska jag bjuda på lite bilder... För ett tag sen fick jag se att sambons morbrors fru gjort så fint med en Björnloka, snäll som hon är så fick jag en av henne som hon hade över, lite sprayfärg och den passade kanon i vasen på tv-bänken! Men lurar på att ha en till, ser lite tomt ut...