söndag 20 januari 2008

Hemma hos - Vardagsrum
Här ser ni vårt vardagsrum som precis är ommöblerat..(igen)..till T:s stora förskräckelse..hihi!? Sofforna köpte vi för ungefär ett år sen, då vi blev stolta husägare, soffborden kommer från Ikea (älskar Ikea). Gardinerna har jag faktiskt sytt själv, första gången jag tar i en symaskin sen jag gick i skolan tror jag...men enligt mej själv så blev det riktigt bra=). Tv bänken har vi nyss köpt i favoritbutiken EM, den heter Pallino och kostade 3200 kronor, dyrt kanske man jag bara älskar den=)

5 kommentarer:

 1. Hej! Grattis till bloggen!!! :D KLart du får länka. Å jag länkar till dig såklart. Ska bli trevligt att följa din blogg! Lycka till! :)
  Malin Inspiration & design

  SvaraRadera
 2. Hej, kul med nya i bloggvärlden. Hittade dig via malin! Fin tv-bänk! Våran tvbänk heter "pluto" och var inte billig heller, men man blir glad varje gång man går förbi den (: Blir kul att följa en ny blogg. Kram

  SvaraRadera
 3. hej. hittade också hit via malin:-)
  Tv-bänken var jättesnygg, är ute efter nått liknande.

  www.jennyshus.webblogg.se

  SvaraRadera
 4. Malin; Tack det var snällt, din länk är nu upplagd...tar lite tid detta men jag hoppas bloggen ska bli bättre och bättre=)

  Maria; Kul att du har hittat hit..=)Finns ju inte så mycket att titta på än men jag jobbar på detta..haha!? Har du någon blogg?

  Jenny; Kul att oxå du hittat hit=)Tack, vi e supernöjda me bänken..dammig blir den fort men det står jag gärna ut me..!

  /emmsan (www.hemochinredning.blogspot.com)

  SvaraRadera
 5. Ni har det jättefint! Klart att du får länka! Kram

  SvaraRadera