onsdag 27 februari 2008

Blivande gästrum

Här kommer det lite bilder på mitt nästa projekt, nämligen blivande gästrummet!!!De som bodde i huset innan, hade en dotter och detta var hennes rum (kanske framgår av tapeterna=))Här ställer vi bara in grejjer som inte används just nu, och rummet är inte till någon nytta alls, det ska det bli ändring på. Fåtöljerna är ute på blocket, inget napp än..=/Byrån har min älskade mamma nu i sina ägor. Detta är inget rum vi gärna visar upp, men eftersom det snart ska göras om så visar jag det för er=)Tror det blir vita väggar med någon fondvägg någonstans i rummet..vad tror ni om det??
Idag kom det ett efterlängtat paket på posten, mitt Marimekkotyg från 4her.nu...jippi, i morgon kan jag börja sy!!!Fick ett roligt mejl oxå från underbara jenny häromdagen, hon gjorde mej riktigt riktigt glad, hoppas det går att genomföra bara!?Nu blev ni nyfikna va??Berättar mer när jag vet om det funkar...
Kram på er!!!

5 kommentarer:

 1. Vilket roligt projekt! Jag håller med dig, det skulle vara snyggt att ha en fondvägg. Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Alla har vi nog delar av huset som vi inte gärna visar upp. Jag har det i alla fall. Men det finns planer på hur det ska bli i alla fall och det är ju ett framsteg.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Vilket mysigt rum. Tror ni kommer att få till det jättefint därinne:) låter snyggt med vitt & fondvägg. Kram/jenny

  SvaraRadera
 4. Låter jättefint med vitt och fondvägg. Ska bli spännade att se förvandlingen!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. hur går det med dit gäst rum?
  är det klart än?är nyfiken hur det blir då det är klart.
  kram carin

  SvaraRadera