tisdag 19 februari 2008

Hemma hos - Lilla Toaletten

Här kommer lite Hemma hos bilder på vår gästtoalett...När vi flyttade in i huset var denna toalett grön, riktigt mintgrön (usch). Så första kvällen i huset målar jag alla väggar vita, köpte röd målarfärg och målade golvet, som också det var grönt! Nu är det så att detta endast är en temporär lösning, golvet ska få klinkers och vi ska byta spegel och handfat. Men som sagt, inte så akut och det funkar så länge. Inredningen går i rosa & rött, som i början var min sambos stora förskräckelse men när allt var på plats så tyckte han det blev rätt fräckt=)
Någon som såg kvällens avsnitt av bygglov?Åhh, vilken fin altan, krukorna och Buxbomben skulle inte sitta helt fel..vill ha NU;)Det var till och med så jag nästan fällde en liten tår på slutet när hon som fick altanen började gråta...gissa om jag e känslig..hihi!?

7 kommentarer:

 1. Vilken fint hem ni har, blev kvar ett bra tag och beundrade dina fina bilder. Ett hem helt i min smak. Trädet blev superfint, har varit inne på ett sånt själv.
  Jag länkar gärna dig om det är ok.
  Ha de gott / Jennie

  SvaraRadera
 2. Jättefint ju! :)
  Ska ta tag i vår lilla wc som jag inte är nöjd med, trots att vi byggde huset för 5 år sedan.. Måste bara klura ut vad jag vill göra först! haha
  kram

  SvaraRadera
 3. Super!!! vad läckert det var med rött golv. Kram/jenny

  SvaraRadera
 4. Vilken söt lilltoa! .) Kan vi inte få se närbild på mlningen över toan? Plz! *Fjäskar*. ;) Hoppas du mår bra. Kram Malin Inspiration & design

  SvaraRadera
 5. villa elva-kulla: Tack, va kul=)Länka gärna, jag länkar till dej också om de e ok?

  Perlan: hihi, ne så e de, man ändrar sej ju lite på fem år kanske!?=)

  Jenny: Tack=)

  Malin:Tack=)Vet du, det är ingen målning men du kan få se närbild ändå;)Det är egentligen en bordsdekoration..!?;)

  Kramar emmsan

  SvaraRadera
 6. Jättefint!! Bra när man kan piffa till det så länge innan man tar tag i en större renovering!Här fanns det massor med fint att titta på!
  Ha det bra/tinaminastina

  SvaraRadera
 7. Tinaminastina: Ja det är alldtid bar med budgetrenovering, tills man har råd och vet hur man vill ha det=)Tack=)

  Kram emmsan

  SvaraRadera