tisdag 4 mars 2008

En sprudlande källa...

Vill ge en blomma och en stor kram till Malin som är orsaken till att jag började blogga!Det var någon som frågade mej häromdagen varför jag började med blogg, och det är tack vare dej Malin kom jag fram till. Började lite smått på mininredning.se, upptäckte hur kul det är att prata med folk av samma intresse, men där blev man lätt dömd...Började kika runt lite och hittade min första blogg, Inspirationsdesign, jag blev helt fast. Du ger såå mycket inspiration och glädje och har alltid bra tips, Tack Malin!!!Kram=)För er som inte upptäckt Malins blogg än ta genast en sväng in dit, den är verkligen värt besöket!!! Kan precis konstatera oxå att vi behöver göra iordning våran källare snart!!!Var där ner och dammsög nu, jo vad är det jag ser...en MONSTERspindel, det tredje monstret på bara några dagar!Jag får panik och tjuter så sambon får komma springande, stackarn!=/Jag klarar inte av spindlar, får panik...inte konstigt att jag inte vill tvätta..eller!?

11 kommentarer:

  1. Visst är det en härlig känsla att få ta del av och dela med sig på nätet.

    Spindlar är inte så roligt, men jag är mer rädd för råttor.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Oj!!! Nämen du! *Stum*. Vilket fiiint inlägg! Åh vad jag blir GLAD: Ä rdet verkligen så att JAG har inspirerat dig till att börja att blogga?! Jag blir så glaaad!! *Hoppar rundor*. ;D

    Så bra!! Det är ju så kul att blogga. :) Du gör det bra också. Det är kul att kika inom här också. Du är själv en inspirationkälla ska du veta. :)

    Tusen tack för snälla & värmande ord gumman! *Ler med hela ansiktet*. :)


    Kram & ha en fortsatt bra dag!!!!

    /Malin Inspiration & design

    SvaraRadera
  3. Jag håller helt och hållet med om att Malin är en sprudlande inspirationskälla! :-)

    SvaraRadera
  4. Visst är det kul att lbogga!! Så roligt att få så mycket inspiration när man tittar runt hos er andra.

    SvaraRadera
  5. Vilken fin blogg du har.
    Trädet du har gjort är jättefint!!
    Må så gott.Lissen

    SvaraRadera
  6. Halloj! Tackar så mycket för gratulationerna på min förlovningsdag. Jag har varit iväg så jag har inte kunnat svara tidigare. Ha det bra! kram Linda

    SvaraRadera
  7. usch för spindlar, de är riktigt fula trots att jag inte är så värst rädd...
    Att blogga är väldigt kul:) och Malin är bäst!
    kram

    SvaraRadera
  8. Kikar in och ser vad du har för dig..
    Har varit så dålig på att hinna runt och hälsa på de senaste dagarna..Sorry!
    Får läsa ikapp lite nu istället. :)

    Håller med dig, Malin är en sann inspirationskälla!! :)

    Hoppas allt är på topp!
    kram!!

    SvaraRadera
  9. Hej! Intressant att det är någon annan som har gått precis samma väg! :) Jag hade iofs en annan kompis som bloggar, men inte om just inredning, som var själva blogg"källan". Jag var också inne på mininredning, mest för att kika på inspirerande bilder och slogs också av att det var så fientligt på något sätt. Jättetråkigt, för det är en bra idé. Jag hittade också Malin och följde henne långt innan jag började blogga själv. Hon är bra hon! :) Du ärju inte så pjåkig du heller btw! :) Ha det gott!//Jo

    SvaraRadera
  10. Emma; Tack så hemskt mycket! :) Titta på du. ;D Men snart får du ju ett eget sådant. Hm, det där med måtten vet jag inte exakt men jag vet att det inte är exakt samma i af. Ska du ha det? Lycka till med trädbygget. :) förstår hur du känner med Mininredning. Själv har jag aldrig blivit färdig till att lägga upp bilder där för jag tycker man har nog med bloggen. :) Sen är det som du säger, man kanske får lite syrliga kommentarer där inne. Å det vill man ju helst undvika.

    Du gjorde helt rätt i att blogga så du kan få ur dig dina pyssel idéer & visa upp dina projekt. Det är jättekul. Å du är ju så duktig som fixar dom helt själv också. *imponerad*. :) Tyvärr har jag minn dammallergi & astma med,så det är lite omständligt för mig men den där jobbiga masken jag måste ha på mig. :)

    Vart ska du ha ditt träd någonstans? Sätt i gång med det nu! ;) Tack för omtanken med PÅ. Jag ska fixa det här! :D Kramis Malin (inps/design)

    SvaraRadera
  11. livet i byn: Ja det är det!=)Avskyr spindlar...usch;)

    Malin: Ja, det är din förtjänst med min blogg, och jag är glad att jag började, det är såå kul=)Tack vännen!Jag ska ta tag i mitt träd snart men jag tror att skivan jag har är lite för smal men jag får se..=)Ditt blev ju superbra verkligen, funderar oxå på att ha mitt i sovrummet, har ju det andra trädet i Hallen=)Klart du fixar din PÅ, jag tror på dej!!!

    anna: Ja det är hon verkligen!=)

    inredningsgalen: Det är ju såå kul att blogga, och inspirationen man får e ju super!=)

    lissen: Tack så jättemycket=)

    lindap: Jättekul att du förlovat dej, väntar på bröllop nu=)

    pia: usch jag har verkligen spindelfobi...=/

    Perlan: Allt e på topp, kämpigt på jobbet nu men men...man hinner inte alltid me att kika runt hos alla men man tar vad man hinner=)

    jo: Tack så mycket=)

    SvaraRadera