tisdag 4 mars 2008

Fler inköp...

Precis som utlovat så kommer här lite fler bilder på vad jag shoppade igår! En grön/svart dörrmatta (Ikea, 19;-)Gröna underlägg, samma som på toalettdörren. En grön filt"korg" från Village, bra att lägga lite inkommande post i=) Blev oxå en vårig bricka från Ikea i rosa och gult, men jag vet inte om jag är så nöjd med den, det får tiden utvisa. Och så blev det en disktrasa till pluringen från iems, det enda jag köpte där inne fast det sög något så hemskt i fingrarna=)

7 kommentarer:

  1. Nä, vad är nu detta! Den där korgen från Village störtdiggar jag. *Hit med den*. ;) Å de andra sakerna var med fina. Kul med lite shopping! =) Själv ska jag uträtta lite ärenden i stan i dag, (om jag orkar efter läkarbesäket). Hoppas, för jag ska isf inhandla lite pysselstuffs. :)
    Malin (insp/design)

    SvaraRadera
  2. Vilka snygga saker du köpt!! filtkorgen var jätteläcker, perfekt att ha posten där ju. Kram/jenny

    SvaraRadera
  3. Fanns den där filkorgen i fler färger? för jag har letat efter en bra lösning till posten.. nu hamnar den på vardagsrumsbordet eller soffan eller golvet eller köket etc.. ganska ohållbart i längden :) Kul att hitta en annan inredningsbloggande förskollärare förresten :)

    SvaraRadera
  4. Jag blev också värvad till bloggande av en Malin! Visst är de bra att ha, våra ”Malinar” :-) ”Min” Malin är www.hemfixeri.blogspot.com. Jag har sett att du varit där :-) Jag ska ta en titt på din Malins sida nu också.

    Village är ju så underbart, tänk om man kunde få bo där :-) Det är väl livsfarligt (för plånboken, men bra för själen!) att gå dit nu när det är så nära påsk… Jag är på jakt efter grön matta, såg du möjligen om de hade nån på IKEA? Jag såg tips om grön matta från Gudrun Sjödén så dit måste jag gå i helgen i alla fall.

    SvaraRadera
  5. Ojdå, filtkorgen var riktigt snygg! Läggs på minnet att kika på vid nästa besök på A6. :-D

    SvaraRadera
  6. Hej! Vad kul att se att du har en blogg nu :-) Känner igen dej från mininredning.se. Håller också till där lite...
    Ska "favorita" din blogg :-)
    Kram Therese (tesbrandt)

    SvaraRadera
  7. Älskar de filtkorgarana.. vet du ngefär vad du fick ge för dem? finns ingen village butik där jag bor så om jag nu ska ha de (om de inte kostar för mkt) så tar jag en liten bil/buss tur till närmsta stad med en härlig village butik.
    Har också lite frågor angående din ÖgonCacao tavla. Den är så himla snygg och stilren. Jag skulle vilja ha en likadan i köket. Så mina frågor är dessa:
    Vad är det för färger i den? svart eller brunt?
    Var har du hittat den? Vad kostade den? hur stor är den? var hittade du ramen?
    Ursäkta alla jobbiga frågor, men du har så mkt snygga grejer. Tack på förhand! Trevlig helg!

    SvaraRadera