lördag 8 mars 2008

Lampa

Ja...nu tänker ni säkert att jag härmas med att göra en sån här lampa (Random)!?Vilket jag gör, blev så sugen på att pröva, hoppas det är okej, Malin och alla andra som gör/eller har gjort sånna här lampor, att jag härmas lite??=)Tycker dom är så snygga men inte för det priset. Värt ett försök i alla fall...nu är et bara lite mer snöre och lim som fattas sen återstår resultatet..återkommer!!!
Vännen T ringde förrut och frågade om jag ville åka med till Skövde en sväng, hon ville bla. till Hem&Hobby. Och jag som sa att jag inte skulle handla mer nu...funkade inget vidare!Men jag handlade "bara" för 150:-!!!Köpte lite nya turkosa ljuslyktor eftersom jag har bytt accentfärg i vardagsrummet (igen) nu till just turkost!Det rosa har fått flytta ut till köket, kanske kommer lite bilder senare ikväll=)

3 kommentarer:

 1. Kan du inte skriva en liten beskrivning på hur man gör dom där lamporna?? :-)

  SvaraRadera
 2. Emma; Vad kul!!!! Hoppas du blir nöjd med trädet. Du är så duktig du! Pysselfia! =) Såklart att det inte gör något at du pysslat i hop en lampa. Det är ju det osm är meningen. Att man ska inspirera andra till att kunna komma lite billigare undan.:)Hur går det med lampan? Ser det bra ut?! Gubben kletar på sista omgången med klister nu. Har du tagit bort bollen ännu? Jag är rädd att det ska vara svår att få bort. :S

  Ha en skön Söndag!! Kramar
  Malin (Insp/design)

  SvaraRadera
 3. Hej! Funkade inte ngot vidare med lampan: :( Kolla in bloggen. Suck!!

  Kram Malin

  SvaraRadera