tisdag 18 mars 2008

Lite tankar!!!

Jag vill ha sommar nu men utanför fönstret snöar det för fullt, vintern kommer en aning sent!!!Jag vill ha semester=) En liten fundering, hur har ni det hemma??Städar ni ofta eller har ni gärna lite skit i hörnen??Jag städar ofta men inte för att det är ett MÅSTE utan för att jag tycker det är kul (faktiskt) och jag gillar verkligen att ha rent och snyggt runtomkring mej!!!Får hela tiden höra att jag är pedantisk (tråkit att höra jämt). Är man pedantisk bara för man gillar att ha rent och snyggt??Vad tycker ni?Kramar till er alla!!!

6 kommentarer:

 1. Hej tjejen! Det är skillnad på att vara pedantisk & trivas med att ha fint och i ordning runtomkring sig tycker jag. :) Själv trivs jag bäst när vi har ordning här hemma. Jag klarar inte av att ha det för rörigt omkring mig, blir stressad inom mig & mår allmänt kass. Jag kan med tycka att det är roligt att städa men i bland är det sååå trist, särskilt när man får plocka upp saker överallt efter alla andra. Barn kan ju vara hemska till att röra till det. :) Det känns så otacksamt för man plockar hela tiden. Det håller inte i sig så länge efter man har städat när man har ungar. :S Men det ska väl synas att man har dem i huset. ;) Försöker att få dem till att hänga på att städa öfr jag ska inte behöva slita ut mig av städning. SÅ i dag ska dem faktiskt hjälpa till att röja upp lite. Tea har precia varit sjuk så vardagsrummet har blivit ett lekrum. ;)

  Visst mår man helt annorlunda när man har städat och fint omkring sig? Häromdagen var det lite uppställt i köket, jag blir på dåligt humör men sen när vi hade röjt undan så kändes allt så mycket bättre. Röra kan faktiskt påverka en negativt. Jag har tillräckligt med kaos i huvudet så jag behöver ordning omkring mig. ;)

  Ha en jättebra dag gumman! Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jag gillar att ha ordning omkring mig, och gärna rent och städat. Men våra sex hundar arbetar mot mig så oftast går dammsugaren och skurkäppen varje dag. Jag tycker tyvärr inte det är så kul...

  Men folk brukar sägar tycka att vi har väldigt städat för att ha så många djur. Egentligen är jag nog lite av en pedant men hundarna tryckr ner den sidan av mig ;0) Kanske lika bra det!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Är nog lite jobbig också. Har två små knoddar men vill ändå ha ren omkring mig. Vi plockar mest hela tiden men jag saknar förvaring. Det kan man aldrig få nog av. Behöver ha organiserat för att slippa städa så ofta. Hatar onödiga prydnadssaker så det åker bort. Ha en glad påsk.
  JOhanna

  SvaraRadera
 4. Hej jag tycker inte att man är pedantisk bara för att man vill ha rent runt sig. tycker det låter väldigt sunt känner samma själv!
  Jag känner att jag plockar och plockar mycket så att det inte ligger saker på fel plats men jag mår mycket bättre av det så jag fortsätter:-)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Kikar in med en hel hög med goa Påsk kramar till dig, underbara vän! ♥
  Må så gott och en riktigt ~Glad Påsk~ till dig och dina kära.

  SvaraRadera
 6. Tack Söta du för omtanken. Känns bra att folk bryr sig. :-)Blev SÅ glad av till fina inlägg hos mig. :)
  Jag krisar lite då & då & just nu är det så. Funderar på vad jag vill göra med bloggen mm... Hoppas du mår gott!

  Önskar dig en superskön & mysig Påsk!!! KRAM Malin Inspiration & design

  SvaraRadera