söndag 23 mars 2008

Randomlampan...

Fick en fråga om hur det går med min lampa, det går frammåt!Har precis limmat den en andra gång så nu är det bara att vänta på att den torkar. Har prövat att ta ur lite luft ur bollen för att se om det släpper, men det ser inte så lovande ut tyvärr!!!=/Men jag ska ge den ett försök till när limmet torkat så får vi se, hoppas på det bästa!!!=) Här är det för tillfället väldigt rörigt och dammigt, sambon sågar vägg för fullt därnere och det är verkligen damm ÖVERALLT!!!Men det är smällar man får ta när man ska ha ner en vägg eller??=)Hoppas ni hade en mysig Påskafton, det hade vi!På dagen var svärföräldrarna, sambons bror, min mormor, mamma och hennes gubbe och min ena lillebror här och åt lite påskmat och senare på kvällen följde vi med T & J till T:s föräldrar, tittade på påskbrasa och åt lite goda pajer!Jättemysigt var det.Det blev en tidig kväll då alla var jättetrötta!!!=)

2 kommentarer:

  1. Hoppas det funkar med lampan.Låter som att ni hade en trevlig påskafton:) Själv så blev det en lugn kväll för oss, hade besök på dagen en stund men sen var det lugnt:) Kram/jenny

    SvaraRadera
  2. Hur sjutton fick du ut Pilates bollen ur den lilla järnringen? Den är väl rätt stor även när den ihopsjunken? Provade själv att göra en sådan lampa med badboll i för någraår sedan. Behöver jag säga att det gick åt pipan, har inte vågat prova en gång till sedan dess- var så bitter i början att jag blev sur varje gång jag gick in på VeroModa som hade orginalet i butiken ;-)Men...nu ska jag göra en ny och lyckas hoppas jag.
    Hälsn Anna

    SvaraRadera