onsdag 23 april 2008

Härliga sol...

Äntligen börjar orken komma tillbaka efter att jag för tredje gången på väldigt kort tid varit sjuk, är fortfarande dunderförkyld men det känns som att det är på väg bort!!!Så idag har jag pratat väl med lilla papsen så han ska beställa "singel" (?) åt oss. Vi har nämligen en trädgård i olika etager. Den ena lilla gräsplätten som bara är jobbig att klippa har vi tänkt att lägga grus på för att sen kunna ställa massa fina krukor och liknande på. Har dessutom tänkt "sno"...;) Husnr8 ; s idé med stängselstolpar och murgröna och göra nått snyggt där. Tyckte det var både jättesnyggt och praktiskt, hoppas de e ok??;)Dessutom har vi en sluttning ner från den plätten där vi ska göra iordning med massa stenar...så skönt att äntligen vara på gång UTE i trädgården. Hoppas ni förstod något?Ska ta lite bilder imorrn och visa lite mer exakt vad jag menar.Har ni börjat pyssla ute??

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att jag trillade in här på din fina & härliga blogg! Måste kika mer... men ville säga hej :)

  Jes

  SvaraRadera
 2. Åh stackare, ständiga eviga förkylningar. Jag vet hur det känns, jag har också haft det i stort sett hela hösten/vintern men nu verkar det vara över. Så du, det går över!

  Detalj&design verkar spännande, fina saker. Där måste jag in och kolla sen.

  Jag har inget "ute" så jag får titta på dina bilder sen istället :-) Jag kan inte få balkong ens för jag bor på nedre botten. Men hallå, folk kan väl ducka när de går förbi?! Fast man får visst inte bygga mot gatan över huvud taget. Nästa år ska fyra lyckliga i huset få balkonger i alla fall, mot gården.

  Det heter inte sno, det heter inspirerats :-) Och idag blev det bra med bild och text i din blogg, så skönt. Hoppas det håller i sig.

  Kram Monkan

  SvaraRadera
 3. ja här är en till som är sååååååååå trött på att vara sjuk och sjuk. Hoppas att det är slut på det nu!!
  Nu ser jag fram emot att få se en massa fina bilder, får njuta av din trädgård i stället min är så liten liten liten så kan inte göra så mycket.
  kram
  anna

  SvaraRadera
 4. Emma; Det lutar åt att det blir tapeten faktiskt. Är så sugen på den. Å nån gång får man väl våga chansa? ;)Inget världsproblem om man skulle tröttna ju men jag tror inte att man tröttnar på den i första taget. I ett par år får man ju ha den minst i allafall. Sen kan man ju byta accent i rummet och förnya på det viset ju. :)

  Jag är med sugen på att gjuta själv, kruxet är väl vad man ska ha för något att gjuta i. Men lite småsaker borde inte vara så svårt. Lycka till om du ger dig på gjutning! KRAMAR Malin

  SvaraRadera