söndag 20 april 2008

krångel...

Krångel krångel...varför hamnar inte texten som jag vill i inlägget nedan, det blir så här ibland och jag kan inte ändra det....grrr!!!

2 kommentarer:

  1. Oj oj, ja tokigt ser det ut :-) Lite mer "div"-koder i HTML-texten gör susen (före bildernas a href och före texten efter bilderna, t.ex före Här har vi möblerna) men jag fattar inte varför du inte fått det automagiskt, Blogger brukar ju gödsla med sånt. (Jag brukar rensa bort en massa "div" så HTML-koden ska bli mer lättläst...).

    Det går ju inte att skriva här exakt hur du ska göra/skriva för Blogger tar det som otillåtna HTML-koder i kommentar, suck (och skriker åt mig med ilsken röd text!). Men det är ju alltså "hakar" runt div och när det gäller bilderna så ska det stå före "hake" och a href. Glasklart? :-)

    Apropå gödsla ;-) Det går kossor precis intill huset i Tidaholm, dit Monkan från Stockholm åker på sommarbete :-) Kände du igen himlen eller fuskade du och läste texten ;-) Mina föräldrar köpte ett hus där för några år sen. De är där titt som tätt, jag o mina syskon åker dit en sväng på sommaren. (Och jag kommer från landet här i Stockholm också, vi hade t.om kossor på ängen intill vårt område under flera år).

    SvaraRadera
  2. Emma; Jag håller med dig. Är med så sugen på sådana liggstolar! Man blir helt sjuk när man ser allt fint som finns till trädgården. Jo, nog är det jobb med att måla om, men tänk på ur nöjd du kommer att bli när det är klart. Då får du dessutom en ny grupp utan att behöva köpa nytt. :)Tack, du är gullig som bryr dig, jag har en hemsk huvudvärk och har haft i flera dagar. :( Allt bra med dig?! Kramar!

    SvaraRadera