tisdag 15 april 2008

Lampprojekt...

Var hemma hos ett par kompisar idag som gjort om i sitt matrum och sitt vardagsrum. Det blev jättesnyggt verkligen!I matsalsdelen har dom målat golvet svart, precis som vi ska göra och det var kul att se hur snyggt det blev...vill måla NU=)Men dom hade ett problem i masalsdelen, dom hittar ingen lämlig taklampa och jag blev då tillfrågad om jag vill göra en, och snäll som jag är så sa jag ja eftersom det är så himla kul!Men nu är frågan vad ska jag göra för lampa, en nightflylampa eller kanske en Randomlampa eller något helt annat??Vad tror ni, enda direktivet jag fick var att det skulle vara i lite funkisstil...och vad räknas dit i lampväg??
Uppdatering: Fick idag en till lampbeställning, nämligen en Randomlampa, skojjigt!!!=)

13 kommentarer:

 1. Sååå vackra..jag bara äälskar lampor,,visade lite olika i mitt förra inlägg!!

  ~~* W I T H ♥ L O V E *~~
  Millan

  SvaraRadera
 2. Båda lamporna var fina - jag gillade den första mest men tror att den andra som är enklare i stilen passar funkis bäst.

  Gör du verkligen båda själv? Fantastiskt!

  Kram Maud

  SvaraRadera
 3. Så duktig du är, jag är inte förvånad över att du blir tillfrågad. Kanske får du byta yrke!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 4. du är så duktig!!! hade valt lampa nummer två du ser ofta runda vita glaslampor i funkis hus.
  Ser fram emot en massa bilder under arbetets gång
  kram
  anna

  SvaraRadera
 5. å gisses har du gjort den andra oxå.... visste om Random lampan... WOW jag beställer en på en gång :D

  Jag tror på runda - mer funkis för mig..

  ha en superdag

  SvaraRadera
 6. Åhh jag vill ha båda.. kan du fixa? :D Nightflylampan är verkligen min favorit.. vill ha vill ha! Du kanske kan berätta hur du gör? :D

  SvaraRadera
 7. Åh då hade jag nog valt den högra lampan.. lite mer funkis över den helt klart! Båda två är riktigt fina och jag säger bara. wow, vad du är duktig!!

  Kramen! ♥

  SvaraRadera
 8. Du är duktig du! Jag hade kört på Randomlampan till Funkis, passar bäst. Du kan ju testa att göra en sån där svart med mönster längst ner som jag visade på bloggen för ett tag sen. Fast den kanske inte är så "funkis"?! Lycka till med vad du än tar för dig. Hoppas du mår gott!

  Kramiiiiiiiiiis! /Malin

  SvaraRadera
 9. Random pasar bäst till funkis tycker jag:) Kram

  SvaraRadera
 10. Jag har ingen aning om funkis relation till lampor... husmässigt så brukar det väl vara fyrkantigt, klossigt liksom?

  Jag röstar på random. Den var bergis jobbigast att göra? Sorry :-) Men på nåt sätt så känns den mer funkis. Båda är ju superfina!

  SvaraRadera
 11. Vad roligt att få vara med på ett hörn och hjälpa sina kompisar i inredningsväg! Duktig är du jag hade kört på den runda till dem, för jag skulle själv kunna ha en här hemma i mitt hus...

  SvaraRadera
 12. Så fina och du tillverkar lite lampor så där bara? Kul!

  SvaraRadera