måndag 7 april 2008

Vill ha...inför sommaren!!!

Det är mycket man vill ha nu när sommaren börjar närma sej, vi behöver bla. ha nya dynor och ett nytt parasoll!Vad tror ni om detta röda?Tyckte färgen var härlig!!!
Lite nya utelampor skulle oxå behövas, gillar dessa svarta som lyser både uppåt och neråt!Kanske lite avskärmning i form av bambu!?
En eller två typer av hängstolar ska hänga på min altan i år, dessa kommer från Rusta!Någon som har några andra förslag på typer av hängstolar så tipsa mej gärna!!!
En härlig grön Ryamatta skulle passa fint på altanen under bordet, och ett snyggt kak/fruktfat PÅ bordet, i härlig grön färg!!! Bilder lånade från Rusta & favoritsaker.se

8 kommentarer:

 1. Så mycket fint du har valt ut. Hoppas det blir sommar fort! Tyvärr har det snöat hela dagen idag, men hoppas kan man alltid! :) Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Ja det var så oväntat, jag gick in i affären för att fråga om hon sålde diskborstar, så fick jag den! Synd att jag inte frågade om nåt dyrare ;-)

  Lyxigt att kunna fundera på köp av utesaker, önskar att jag åtminstone hade balkong till min lilla lägenhet. Sånt där grönt fat är jag lite sugen på, men det får nog räcka med gröna saker nu.

  Men du, vad gör vi uppe så här dags? :-) God natt och sov så gott. Kram

  SvaraRadera
 3. Tack så mkt, vi e så nöjda så :)
  Fina saker du vill ha :) Vill oxå ha det fatet fast i vitt, såå snyggt!
  Sett att du gett mig en utmaning, men har bara 3 fönster och två av dem visades ju upp nu när jag visade vardagsrummet o köket :/ hihi.
  kram jennica

  SvaraRadera
 4. God morron... :D ja det är riktigt skönt med överblick för sina kläder... fast det är inte så stort typ 2.5 m2 bara :D men som sagt härlgit...

  å jag e oxå så sugen på att fixa för sommaren... tittade in det röda jag me... rikigt fräscht... Men vi får längta några veckor till :D
  ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Fin röd färg, det gillade jag, inte så vanligt och det är roligt när man vågar gå utanför mängden :D
  Hoppas du har en bra dag! Kram kram

  SvaraRadera
 6. harliga roda farger!!! Gillar lamporna har anvant dem pa ett bostadshus jag precis gjorde........gillar dem, skall sjalv ha dem i min tradgard. Har inte satt dem i svart, SNYGGT!
  ha en bra tisdag
  kram
  anna

  SvaraRadera
 7. Linda från Homepoint8 april 2008 10:18

  Tycker rött är en riktigt härlig färg! Snygga saker!

  SvaraRadera
 8. Jag önskar att sommaren ville komma lite tidigare här i norr. Än är det länge kvar men jag drömmer också om nya utemöbler, dynor och annat pynt till altan.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera