måndag 19 maj 2008

Blommning och kallt!!!

Titta vad fint våra äppelträd blommar, härligt vit/rosa blommor!!!Synd att dom snart blommat över bara. Idag har det vart rena "vintern" här, brrr! Tror vi blivit lite bortskämda!?Hoppas värmen kommer tillbaka snart så vi kan börja med våra "ute"projekt!!! Vi hade ju tänkt börja på framsidan nu istället för baksidan, kan berätta mer imorgon för nu ska jag se "Nytt Läge"=)

10 kommentarer:

 1. Lyllor er, här har björken inte ens musöron och inget är grönt någonstans.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Vilket fint äppelträd! Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Underbart när träden blommar.
  Jag har frysit om fötterna idag, det är ju sommar och då ska man inte ha strumpor, är dålig på att ha det även på vintern faktiskt.

  Hoppas på bättre väder och inga dåliga kläder!!!

  Kram Mari

  SvaraRadera
 4. Emma; Tackar. Det kan nog bli snyggt med silvriga inslag till vitt & grått. :) Ska bli kul att göra i ordning sovrummet. Voffsingen är dyr. :( KOstar lite olika beroende på vilken storlek man vill ha. Jag såg en mittemellanstor som kostade cirka 500 :-. En dag kanske man kan köpa sig en sådan. Den är ju urtuff! :)
  Så tjusigt äppelträd ni har. Vill okcås ha! :)

  Ha en bra dag! Kramis

  SvaraRadera
 5. Så fint det blommor! Det är synd bara att de blommar över så fort, man vill ju att de ska blomma hela sommaren. Men man får njuta så länge det varar! Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 6. Svar: Spindlar går bra så länge det inte är råttor för det är jag paniskt rädd för!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 7. Tack så mycket för din röst och uppmuntarde ord! Kram Sandra

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!
  Ja visst är det underbart nu när körsbärs och äppelträden blommar! man önskar nästan att dom var så fina hela sommaren! :)
  Ja det är rätt stressigt just nu. men det handlar nog mest om att få lite rutiner på saker och ting! :)
  kramis!!

  SvaraRadera
 9. Ja det är helt underbart fint när allt blommar, våra små äppelträd och annat i trädgården har redan blommat över! Kul och se era uteprojekt...

  SvaraRadera