söndag 25 maj 2008

Ljus både upp & ner!

Nämde ju igår att vi köpte en utomhus spotlight med både up & downlight!!!Här ser ni den, den är i svart & kommer från Rusta, 99:-. Ger ett lagom men mysigt sken, nu ska vi bara köpa en till, till andra sidan av dörren & tre stycken till altanen, kan nog bli bra!!! Om ni undrar varför den sitter så nära taket är för att det redan var draget el där och lite svårt att dra om , men det kanske fixas någon dag;) Var på Biltema igår & då köpte jag vit sprayfärg, så idag har det spreyats, vad får ni se imorrn!!!Nu ska jag krypa till kojjs, ska ju upp 05.15=/ Go natt på er!!!

8 kommentarer:

  1. Vad fint med ljus åt två håll, och vilket trevligt pris på lampan! Den förstår jag att ni vill ha fler av :-)

    Åh, en cliffhanger där om sprayandet, hur ska jag nu kunna sova ;-)

    SvaraRadera
  2. Vilka snygga lampor! Det ska bli kul att se vad du ska spraya imorgon. Kram Sandra

    SvaraRadera
  3. Vilken snygg lampa och vilket bra pris. Ska också spraya färdigt mina projekt idag tänkte. Snart är vinden tömd på alla ramar men ska oxå testa en ny sak i metall att spraya idag, spännande.

    SvaraRadera
  4. Snygg lampa och perfekt pris :) Ytterligare en sak attsätta upp på önskelistan till nya lägenheten :)

    SvaraRadera
  5. Den var jättesnygg! Jag gillar att det lyser både uppåt och neråt! Jag tog kort på några saker som jag fick från Perlan Living igår förmiddag. Trodde att jag skulle hinna visa dem senare under dagen, men vi var och firade svärmor och sen min mamma och kom hem sent, så jag orkade inte. Sitter på jobbet nu, glömde kameran hemma. Men jag lovar att visa några bilder senare. Hoppas du haft en trevlig helg! Ha en bra dag! Kram!

    SvaraRadera
  6. Jättesnygg lampa. Såg en sådan hos Tinaminastina också fast kromfärgad. Blev sugen redan då på att köpa till vårt hus. Bra pris ju! Ser jätttesnyggt ut hos er.


    Ha en bra Måndag!! Kram Malin

    SvaraRadera
  7. Oj så snyggt! Wow 99 kr på rusta, jag har nog underskattat den butiken! Kanske är för att man inte har ngn här i hässleholm. Tack för din kommentar igår, värmde gott! KRAMAR

    SvaraRadera
  8. Superfint! Jag tycker inte att det gör något att den sitter långt upp! :)
    Kramar

    SvaraRadera