fredag 2 maj 2008

Mairogardinen har flyttat...

Lite omflyttning e alltid bra!!!Nu har Mairogardinen (som innan var i sovrummet) hamnat i köket, känns som ny=)
En liten tavla av Mairoservetter fick det bli oxå!!!
Fläckarna under hyllan är fettfläckar från Rustas ekhylla, tur att vi ska tapetsera om till hösten!!!
TREVLIG HELG PÅ ER!!!Kram emmsan

10 kommentarer:

 1. Snyggt! Tråkigt att det blev fettfläckar, mamma hade samma problem. Undra varför de använder en sån dålig olja (eller olja i för stor mängd). Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Vilken smart idé att rama in servetter i samma mönster som gardinen.
  Mairotyget är riktigt snyggt1

  Ha en trevlig helg1
  Kram Ulli

  SvaraRadera
 3. Snyggt med gardinen! Den är så fin!!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen att bra knep att flytta gardinerna mellan rummen, det brukar jag också göra. Kan ju inte köpa nytt jämt även om man skulle vilja ;)

  Trevlig helg!
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Tjusigt, gillar Mairo, går och sucktar på Iems minst en gång i veckan, senast igår. Snygg tavla, vi gjorde visst samma sak idag, billigt och bra, bara att byta när man hittar någon snygg servett eller en tygbit.
  Är hemma ett par timmar för jag fick en liten "rast". Ska tillbaka vid 22-tiden. Har hunnit tråkla ena överdraget och det blir nog bra och jag blir glá. Sa till grannen att köpa hyllorna på Rusta men ska återkalla det omg.
  Sköt om dej och ha en mysig helg!


  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 6. Nej men oj vilka fläckar, kan verkligen en hylla ge av sig såna?
  Så snygg med kappan! Jag vill också ha sån:D
  Hoppas fredagkvällen är bra! KRAM

  SvaraRadera
 7. sa fint det dar tyget. Ar sjalv pa jakt efter ett par fina gardiner, inte sa latt. Far ta och se om de saljs har med.
  ha en trevlig helg
  kram
  ana

  SvaraRadera
 8. Oj!! Jag har ju precis satt upp en ekhylla från Rusta i hallen med bokstäverna på. När började din rinna så? Hemska tanke...

  Det blev jättefint med gardinen i köket.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 9. Vilken bra idé att göra tavla av servett, och nu kom jag på att jag skulle gått till nya Mairo-butiken när jag var i stan idag. Fattar inte hur jag kunde glömma det! Nu är det mer två veckor sen den öppnade och jag har inte varit där, helt glömt bort det.

  Visst är det sjukt hur mycket batterier kameran drar. Jag tog fram en gammal "vanlig" kamera och tryckte av en bild på skoj, och det gick, batterierna levde fast kameran legat i fem år. Jag tog mycket kort med min "filmkamera" men batteri bytte jag väl inte ens en gång per år! (Filmen som suttit i kameran i fem år mår nog inte så bra...).

  SvaraRadera
 10. Vart riktigt fint med kappan... hmmm vart sjukt sugen på byta gardiner jag me... men jag får hålla mig till tåls... ska fixa klart ute nu först :D

  ha en toppen dag..
  kramiz

  SvaraRadera