måndag 12 maj 2008

Äntligen beställd!

Jaha, då var 2 meter vaxduk beställd!!! Bestämde mej äntligen (efter mycket velande) för Pappelinas Vera. Kanske något "tråkig" till mitt annars grön/turkosa tema ute, men jag tror den gör sej bra till dynorna. Kommer nog inte tröttna heller som jag gjorde med den nyinköpta förra året. 279:- metern (rena rånet enligt sambon=))från Designonline.se! Jag hoppas det ska bli bra...vad tror ni??

6 kommentarer:

 1. Du har bra smak, så jag tror det kommer att bli riktigt fint! Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Bra att du slog till! Den är så snygg. Vill med haaaa! =) Skrivbordsstolen tycker jag absolut du ska köpa. =) Vi behöver en rätt snart, vi har en vanlig böjstol där nu. Man får trässmak i höcken. ;)


  Ha en fortsatt bra dag!!

  SvaraRadera
 3. jattesnygg, bra val tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Kommer att bli kanon, men priset är ju mindre lockande. Jag vill ha Pappelinan med blommor på men priset avskräcker ju lite...

  ~Libry i byn

  SvaraRadera
 5. Svar: Jo jag förstår dig helt, så är det med mig också. Men nog kan man ändå förfasa sig över vissa priser... Jag älskar min Pappelina matta i badrummet och ångrar inte att jag köpte den för en sekund.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 6. ha ha ja vad vore livet utan dessa hiskliga priser på allt man ville ha... det är väl tur det i å för sig då värdesätter man få saker man köper hem lite mer tror jag när dom kostar skjortan :D

  Den är riktigt fin - enkel å hållbar länge :D

  Här e alles tipp topp å själv ?
  ha ha det är ju synd å klaga det för det är just å härligt å sommar snart :D

  Ha en strålande dag... kramilikram

  SvaraRadera