lördag 24 maj 2008

Shopping och en trasig trimmer!

Jaha då har man varit i Skövde tre gånger på två dagar! Igår åkte vi dit och shoppade parasoll, parasollfot, vikter till vaxduken, dynlåda och en utomhusspotlight!!! Idag åkte vi dit för att köpa en trimmer, vilket vi gjorde...men när vi kommer hem och ska börja trimma så var den trasig=/Bara att sätta sej i bilen igen och åka tillbaka och byta, men nu funkar den. Här ser ni det svarta parasollet, köpte det på Jysk för 349:-. Ni ser också dom nya dynorna!!! Har varit en solig och härlig dag, lite fika har vi hunnit med också. Här ser ni pappalina vaxduken, passade kanon!!! Och här är vikterna jag köpte på Rusta, 30:- för 4 st. Nu fattas bara att slipa och göra iordning bord och stolar, har inte gjort det än för jag kan inte bestämma mej om jag ska olja in det eller måla det i vitt, vad tror ni?? Ikväll håller vi tummarna för Charlotte Perelli & hoppas hon vinner!!!

11 kommentarer:

  1. Vad mysigt det blev! Idag har ni väl fått användning av parasollet och svalka er under. Surt när man köper nya saker och de är trasiga, drabbade mej oxå häromdagen. Men nu är det vältrimmat i trädgården antar jag.
    Ha en bra fortsatt helg!

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt ni har det! Kram Sandra

    SvaraRadera
  3. A vad det ser harligt ut!!! vilken underbart stor tradgard ni har, du skall se min lilla platt har i London............kan knappast kalla det tradgard.

    SvaraRadera
  4. Vilket snyggt parasoll. Jag köpte en grön min dummer. Bara för att vi hade gröna dynor o inte ville byta och för att vitt blev smutsigt. Varför tänkte jag inte på svart? Det är ju supersnyggt. Kram

    SvaraRadera
  5. Vad fint ni har fått det! Roligare kan man nog ha än att åka till Skövde tre ggr på 2 dagar... ;-) Hoppas ni hann njuta lite av det fina vädret - trots mycket tid i bilen...
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  6. Så fina dukhållarna var!! :D
    Det blev verkligen jättefint med parasollet och duken. Där hade jag gärna tagit en fika, haha!! Har uppdaterat om hur dagen gick nu! KRAM

    SvaraRadera
  7. Svar: Jo jag håller med! Det kommer nog att bli mer Cult i framtiden :)

    SvaraRadera
  8. Ser så somrigt och fint ut hemma hos er. Det dröjer ett bra tag innan jag kan bjuda på sådan bilder. Men jag längtar!!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  9. Vad mysigt det ser ut, det blev jättefint med duken, parasollet och alltihop.

    Skövderesa kan väl inte vara allt för tråkigt...? Jag läste tidigare idag hos Mamamekko/Vit design att FÖRR har en butik där så jag ska i alla fall se om jag kan styra till att vi tar en tur till Skövde i sommar när vi ska till Tidaholm och hälsa på. Men ni åkte kanske dit lite väl många gånger era stackare, jag förstår om tycker det kunde ha räckt med en gång.

    Oj, ser ut som att jag skulle kunna spendera hela semestern i den butiken :-) (Hela semesterkassan i alla fall...).

    SvaraRadera
  10. Tjena Emma!
    Är det en pappelinaduk på bilden eller någon annanstans ifrån? Fin var den! Ha en härlig helg!!

    SvaraRadera
  11. Hej hej!
    Jag har också köpt de där kron-tyngderna på Rusta nu. Tyckte att de var så fina när jag såg dem här på din blogg! Tack för tipset! KRAM!

    SvaraRadera