lördag 7 juni 2008

Rea & doftande ljus...

Idag har det verkligen varit högsommarvärme, 30 grader i skuggan...vattenspridaren har gått för fullt hela kvällen, stackars gräset är alldeles gult!!! Idag på förmiddagen tog jag en cykeltur fram till torget för att kika lite i Reatältet dom hade där...fanns massa fint till billig peng...Jag fyndade en ROSA armbandsklocka för endast 99:- & även dessa krukor från Wikholm för 35:- st, då gick det ju inte motstå!;) Vill ha något annat i dom sen men jag tog vad som fanns här hemma!
Efter turen på stan var det dax att gå på LJUSPARTY hos brorsans sambo! Farligt att bjuda mej på sånt, har ju lite svårt att INTE handla något;). Men jag handlade bara 18 doftvärmeljus & en stor ljuslykta som doftade smultronland, helt ljuvlig var den!!! Dessutom om man bokade ett eget party inom 60 dagar så fick man denna finna ljuslykta på burk som ni ser på bilden nedan, bara älskar motivet & färgerna...& doften såklart!! Så jag var ju absolut tvungen att ha ett eget party, nån som vill komma??;)

11 kommentarer:

  1. Snygga krukor till ett snyggt pris kan man ju bara inte motstå.

    Varmt kan man nog säga att det var i går, inga vackra gräsmattor nu precis, men på tisdag vänder det och sen lär det väl inte sluta regna......

    Kanske man skulle ta en sväng till den där affären det är ju bara 6 mil eller nåt sånt tror jag.

    SvaraRadera
  2. Hade jag bott närmare har jag kommit på en gång ;0) Jag har faktiskt inte varit på nåt ljusparty men det verkar ju rätt farligt ;0)

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  3. Emma; Tack gumman! :) Kan tro att du med är en riktig pysslare när du städar. Jag tycker det kan va riktigt skoj att städa jag. :) Visst plockande efter ungarna kanske är mindre kul men jag försöker få dem till att göra det själva nu. Den lille busen är det väl värst med. :) Han är ju lite bortskämd. ;)Helgen har varit bra, men har saknat gumsan lite. Hon kommer hem fårn Sweden rock i dag. Ska bli mys att kramas & prata en massa. :)


    Sicket fyn med Wikholmkrukorna. Dom
    är snygga värre. Har ju två själv fast med mer avlånga hål, har för mig att du har dom med?

    Kul att fynda!!

    Kramen

    Malin Insp/design

    SvaraRadera
  4. Hej! Hittade precis till din blogg och tycker den är jättebra! Väldigt inspirerande! Vilket fint hem du har! Hoppas att det går bra om jag länkar till dig?!

    SvaraRadera
  5. ljusparty det var ngt nytt! :D
    Så fina krukorna är!
    Och jag gillar dina betongkuber skarpt!!! Hoppas att kvällen är bra! KRAM

    SvaraRadera
  6. Svar: Ja det är inte lätt att välja bland alla hennes fina illustrationer, kram Sandra

    SvaraRadera
  7. Svar: Ja det är inte lätt att välja bland alla hennes fina illustrationer, kram Sandra

    SvaraRadera
  8. Hur är affären öppen du köpte krukorna i??
    Ledig torsdag kanske ska ta en sväng om det är öppet då vill säga.

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  9. Vilka fina krukor du köpte! Ljusparty lät kul, men farligt för mig också. Ljus kan man ju inte få för mycket av så jag skulle säkert köpa massor. Hoppas allt är bra med dig! Ha en bra dag! Kramar!

    SvaraRadera
  10. Men åh har du saknat mig, vad gullig du är :-) Jag hade ju hoppats kunna blogga lite på semestern men min kompis tyckte inte det var allt för kul att hänga i kombinerad spelhall/internetcafé… så jag nöjde mig med att ta fram adresser till lite vykort, eftersom jag i stressen fått med mig fel adressbok. (Och även tagit med mig en vit ballerinasko, prickat av grejer på packlistan fast jag inte stoppat ner dem, osv. Snacka om att det var en behövlig semester…).

    Ja jag har ju varit frånvarande ett tag så jag har snabbkikat nu för att se vad jag missat, och alla kommentarer hamnar på ett enda ställe…

    Det blev jättefint med belysningen, kan tänka mig att det blir väldigt effektfullt när det är mörkt.
    Tjusigt firande av nationaldagen. Köpt cykel, aha, då kan du ju delta i cykeltävlingen :-) pratade med mamma idag för att planera sommarens besök och hon trodde tävlingen skulle vara vecka 28 så du har några veckor att träna ;-)
    Kuberna är snygga, och så billiga! Hem&Hobby ska jag lägga på minnet, om jag lyckas övertala de andra om att göra en heldag i Skövde…
    Ljusparty har jag inte hört talas om, det låter inte helt fel :-) 30 grader i skuggan, åh, om vi ändå kunde fått det på Mallis! Vädret var verkligen uselt!!! Visserligen sol varje dag men inte en dag som det var sol hela dagen, regn ett par dagar och t.om åska. Det är nåt knas med vädret… Såg att det var 15 grader på Afrikas sydspets… Men vi var lediga i alla fall och det var verkligen huvudsaken! Tror jag skulle ha lidit mer av att vara hemma och jobba i 30 grader, och jag behövde verkligen stressa av (den andra vita skon stod snyggt o prydligt kvar i skostället i hallen).

    Nu tror jag det ska bli lite ordning på mitt bloggande igen i alla fall.

    Kram, Monkan

    SvaraRadera
  11. Reatältet finns det alltid??

    SvaraRadera