tisdag 10 juni 2008

Vem är du??

Jag vill veta vem just DU är??Ser att jag ibland har ganska många besökare på sidan men väldigt få kommentarer. Självklart får man vara anonym men de vore roligt att få veta vem just du är som hälsar på här hos mej!?=) I samband med detta tänkte jag ha en liten tävling...för att delta vill jag att ni skriver en kommentar; VEM ÄR DU? OCH VAD ÄR DET SOM ÄR BRA MED JUST MIN BLOGG? På Onsdag nästa vecka kommer jag dra en vinnare från era kommentarer...vad priset är??Det får ni se imorgon=) Bild lånad från google.se

25 kommentarer:

  1. På A svarar jag: Jag är Pysselprinsessan. På B svarar jag: Det som är bäst med din blogg är alla hemma hos bilder, som jag tycker är väldigt inspirerande!!

    Hi hi! Förlåt! Jag kundeinte hålla mig från Vi i femman-svaret... ;)

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag är Annica Från Piteå, jag gillar din blogg för inspirationen jag får från dina bilder och ditt hem. Jag tycker det är så kul att se hur andra har det hemma.

    kramar

    SvaraRadera
  3. Sofia från Härnösand här.
    Återkommande bloggläsare då din blogg ger skön inspiration i både bild och text utan att vara för "överhypad", utan den innehåller sådant som man faktiskt kan ta till dig.
    Och inspiration tas gärna emot nu då vi snart flyttar till ny, större lya :)
    Keep up the good work!

    SvaraRadera
  4. Vad roligt med en tävling!
    Jag är Sandra från Umeå och det jag tycker är bra med din blogg är alla dina härliga hemma hos-bilder! Kram Sandra

    SvaraRadera
  5. Halloj..

    Fia från Trosa... gillar skarpt din blogg... tror det är för alla bilder från hemmet å så... Nyfiken som jag e :D nä men du har skön stil å en personlig blogg det gillar jag...

    kram kram Fia

    SvaraRadera
  6. Hej Emmsan!
    Jag är här och läser som du vet!
    Numera har jag dock svårt att hinna skriva, vilket är riktigt dåligt av mig.....

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Mia från Stockholm som upptäckte din blogg för inte så länge sen. Tycker den är helt underbar med alla fina bilder! Så roligt att se hur du har det hemma. Inspirerande!

    SvaraRadera
  8. Hej Tjejen
    På A svarar jag malin som har hemfixeri bloggen som du ibland besöker och komenterar.

    På B svarar jag att det är kul att se dina hemma hos bilder och även bilder från ditt hem.
    Det är inte bara "lånade" foton, det gillar jag. kram

    SvaraRadera
  9. Emma; Vad kul att det var något för dig! =) Jamen det var ju en bra idé till gästrummet. Man kan ju skriva annat än home om man vill typ, Love, lycka,
    eller gäster kanske. ;) Bara fantasin som sätter stopp & det gör den ju sällan. ;D Åh vad frustrerande att höra den meningen. DÅ får ni att göra i höst. Hua! Känner likadant hemma. Jag är så ivirg och vill få saker gjorda, inte skjuta upp för mkt. Om man inte måste pg a ekonomi lr så. Men annars mår jag bäst av att stryka på "göra listan " än att den fylls på till det oändliga. Vi är lite olika där jag & gubben. Men han jobbar ju nu också. Sen när jag börjar jobba så vet man ju inte hur aktiv jag kommer att vara i hemmet. :) Men tidigare när jag har arbetat så har jag allitd pysslat hemma också. Kan nästan blir mer effektiv om jag jobbar. Knasigt men sant. Det är precis som att jag vill göra mer & mer. Men sen har man såklart dagar då man är allmnänt degig och som klubbad som alla andra. Då är man inte det minsta sugen på att grejja. Men för det mesta så är jag det. Det är nästan ett "handikapp" haha. Kan bli knäpp på mig själv när pysseltankarna drar i väg. Kan bli lite maniskt. Haha!


    Jag gillar din blogg för jag gillar "hemma hos". Sen gillar vi rätt mycket lika och då faller dig sig naturligt att jag gillar den. :) Man får en viss känsla när man komme rin på vissa bloggar och en utav dom är din för mig. Den känns "hemtrevlig" och ja BRA helt enkelt. Sen gör det inte saken sämre att du verkar så in i bombens trevlig! =)Jag kommer inte på något negativt. Bra va? :D

    Kram & ha´t gott!

    /Malin Inspiration & design

    SvaraRadera
  10. Oj! Var det en tävling?! :S

    /Malin Insp/design

    SvaraRadera
  11. Hej svejs!
    Jag hälsar på här på din blogg varje dag! Skriver kommentarer ibland, så jag tror att du känner igen mig. Älskar verkligen dina hemma hos bilder! Du har så himla bra smak!!! Ditt träd du har gjort med belysning i hallen är helt underbart!! Jag som skriver är dahlarna från Norrköping. Har två söner & bor i villa. Kul med tävling! Ha en bra dag!
    KRAMIS!

    SvaraRadera
  12. Kul blogg. jag skriver mest om må bra saker- resor,inredning, gamla grejer, prylar och sånt. sen är jag ute efter lite ideer att låna för min egen blogg, upplägg och sånt. Då brukar jag hamna på inredningssidor. Gillar din blogg med, fina bilder. Håller med någon som skrev att trädet med belysning var fint.

    SvaraRadera
  13. Jag prenumererar på din blogg på bloggkoll så jag läser din blogg så ofta som du uppdaterar.
    Tindra som jag heter jag och har precis flyttat till ett nybyggt hus och håller på och inreda vår övervåning, fixar trädgård osv osv.

    Jag gillar din inredningsstil och det är därför som jag läser din blogg.

    Hoppas hoppas jag vinner.

    SvaraRadera
  14. Hej,

    Mig känner du ju väl sedan förut. Vad som är bra med din blogg är att din smak är lik min egen och så delar vi samma yrke :0) Jag gillar din blogg och det du skriver helt enkelt.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  15. Veronica från lilla Nås i Dalarna här. Har precis upptäkt det här med inredningsbloggar. Har tänkt starta en själv men det har inte blivit av. Hamnade hos dig via länk från någon annans blogg och nu ligger du bland favoriterna som jag besöker dagligen! Anledning?? Du har samma smak som mig = ljust och fint men inte bara vita saker! =)

    SvaraRadera
  16. Rebecka heter jag från Luleå, har inte för så länge sen hittat din blogg och jag gillar den för din stil på inredning och dina inlägg "hemma hos". Dom gillar jag bäst!

    Kram Rebecka

    SvaraRadera
  17. Hej! Johanna från växjö här! Brukar kika in till dig för att få inspiration. Tycker om din inredningsstil och bilderna från ditt hem. Kul att få följa olika projekt.

    Kram!

    SvaraRadera
  18. OO vad spännande med tävling och vilket fint pris sen da :-)
    här koommer min svar:
    A) tjejen bakom gottablandat
    B) gillar ocksa alla hemma hos bilder , gillar din stil, väldigt lik min egen !!kraaaaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  19. Jag är Malin ocg du vet att jag brukar vara här! Jag läser din blogg för att du har bra bilder från ditt hem (inspiration) och roligt innehåll!

    Kram kram

    SvaraRadera
  20. Hej! Linda heter jag, från Götene. Tycker om alla dina bilder från ditt hem, väldigt inspirerande! Tack för att du delar med dig!!!

    SvaraRadera
  21. Hej!
    Lisa från Hässleholm.. as u know :D
    Tycker att du har en härligt mysig blogg som känns väldigt hemtrevlig. Är ibland dålig på att kommentera men inspireras varje gång jag gå in här och tänkte gå in här i ett annat ärende.. om tavlan, den gröna i marimekko tyget. Hur har du gjort?? KRAMAR

    SvaraRadera
  22. Jag är gärna med och tävlar! Jag heter Iris och bor i Malmö. Jag gillar dina bilder då det är mycket hemma hos dig. Det är också trevligt skrivet, bra blandat mellan personligt och inredning.

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  23. Hallå! Jag brukar också komma in här, jag tycker också om att se så mycket som möjligt bilder från andras hem. Innan satt jag alltid och kollade på hemnet men bloggar är kul!

    SvaraRadera
  24. Hej! Första gången jag kikar in till dig och jag gillar din blogg skarpt! Fina bilder och hemma hos är alltid lika kul :D vem är då jag? Camilla heter jag och bor i Luleå, älskar inredning och natur! Går det bra att jag länkar dig? Ha det fint! :)

    SvaraRadera
  25. Jag vet att tävlingen är klar, men måste ju ändå lämna ett litet avtryck eftersom du bad så snällt, haha :) Jag är Cicci från piteå, nybörjare i blogg-världen.. hittade din sida tack vare en länk på tjohalias blogg. Din sida är fräsch och man får nya idéer till ens egna hem. kram /cicci

    SvaraRadera