torsdag 24 juli 2008

Lampa!!!

Har lite lampfunderingar till köket över köksön. Just nu har jag min egengjorda "snör"lampa där men tyvärr så är den inte så rund längre...den är mer lik ett ägg, har antagligen använt fel sorts snöre!=/ Jag funderar på denna från bolagret, endast 189:-, någon som sett den i verkligheten, är den fin?? Kom gärna med massor av förslag...finns ju mängder av fina!!! Nu ska vi på safari (igen) men jag hälsar på hos er senare i kväll=)
Bild lånad från bolagret.se

9 kommentarer:

 1. Den ser väldigt fin ut iaf! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag har sett den och tycker den är fin. Mattias jobbakompis har en. :)

  Kram & sov gott!

  SvaraRadera
 3. ser supersnygg ut, har tyvärr inte sett den i verkligheten
  kram
  anna

  SvaraRadera
 4. Tjo! Kul att du ville va me o tävla :D Vad snygga kuber här nedan. klart de går att måla, kan ju vara värt det till de priset! Det brukar bli jämnt och fint om man använder roller på både grund och överfärgen. Oljefärger blir jämnast och ännu bättre blir det om de är lite blanka. Lampan är jättesnygg. Ha det fint!

  SvaraRadera
 5. Ja, den är jätteläcker! Har sett den i verkligheten också och den är väldigt fräck!

  SvaraRadera
 6. Den ser fin ut på bilden, tror jag sett den på en affär i stan. Priset var då samma och den var buskig och fin.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 7. Hej safaritjejen :-) Har du lyckats fota några vildsvin än? Nä, det är nog för farligt. Vi gick på skogspromenad där nere och jag var lite orolig att vi skulle träffa på några, men de kanske bara är ute på kvällen? (Promenad i hällande regn, i djupa vattenfyllda traktorspår...).

  Det blev ingen tur till Skövde, bara till Hjo. Det är ju så fint! Shopping blev det inte så mycket och jag lyckades bara komma till den lilla Hem & Hobby inte den stora. Fast den "lilla" var ju inte så värst liten. Norreport var jag in i också, den har jag varit i förut, de hade mycket fint.

  Vad trist att din "snörlampa" tappat formen, går den inte att format till? Den nya som du funderar på är fin, fast varför ska du köpa när du är så duktig på att göra? :-) Blomlampan du gjorde är ju supersnygg!

  SvaraRadera
 8. Vilket bra pris! Riktigt snygg var den också! Ha det bra i sommarvärmen! Kram

  SvaraRadera
 9. Jag har den i mitt vardagsrum och den är väldigt fin. Jag är jättenöjd med den.

  SvaraRadera