tisdag 1 juli 2008

"Projekt framsida"

Äntligen har vi påbörjat "projekt framsida"! Vi började idag med att gräva upp dessa ENORMA stenar, vi trodde inte riktigt dom var så tjocka och sambon höll på att ta kol på sej själv när dessa bjässar skulle flyttas!? Dessutom kom grannarna och nyfiknade lite med och skrattade gott när sambon bytte ansiktsfärg till tomatröd;) Men nu är nästan alla uppe...*suck*!!! Dubbelkollat med papsen idag, gårdsgrus är beställt så det är bara att jobba på=) Fortsättning följer...

11 kommentarer:

 1. Aha, framsida. Ingår lilla trappan&sluttningen i det eller är de på nån annan sida kanske.

  Oj, han får akta ryggen! Se upp så han inte skadar sig. Eller tappa en på tån!

  Usch, jag kan berätta om en riktigt läskig tappa på tån som hände på vårt jobb förra veckan, en tjej som kom och skulle ha försäljning i vår stora entré (brukar vara nån i veckan). Stackars, stackars tjej. Hon hade nästan svimmat då när det hände, ett bord som trillade rakt på tån när hon skulle fälla upp det. Inga detaljer, det är för läskigt... men den tånageln har nog ingen framtid...

  Hjälp, vildsvin, finns det såna där! Skulle vara häftigt att se, på väldans säkert avstånd... När jag var i Växjö pratade de också om vilsdsvin men vi såg inga. Puh!

  Lilla huset ska nog hyras ut till några cykeldeltagare... Men det är väl trevlig med turister i stan :-)

  SvaraRadera
 2. Oj, sicken massa sten!
  Då är det väl träningsvärk som gäller idag då kan jag tro.

  Ha en bra dag !

  SvaraRadera
 3. Tjo! Oj sånna stora stenar, behöver inget gympass efter en sån work out! ;) Han lyfter väl med knäna som min sjukgymnast till mor skulle ha sagt!! Vad kul med uteprojekt på sommaren. Ha det fint! kram

  SvaraRadera
 4. Emma; Prylarna är inte så dyra heller vilket är det bästa. :) Mycket för pengarna. :) På Fredag ska vi åka & kika på ett billigt bord också. Saknar det nu. Vill kunna sitta på framsidan & fika. :) Vi hade picknick där i går. :) Går ju bra med filt också. :)Jaaaa, man får verkligen mycket mer energi utav solen. I lavv!!!
  Jag är sådan som behöver mycket sol också för att fungera bra. :) SÅ man är så tacksam för varje solstråle. :) Vaxduken är fin och var inte så dyr heller. Hade ju hellre haft en "Pappis" som du men den hade nog bara blekts & blivit ful ioch med att vi inte har något tak över.


  Vad kul det ska bli att se hur ni tänker göra där plattorna låg.

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 5. Verkar vara ett härligt projekt! :D Här ska vi ta oss an balkongen idag tror jag. Vi har köpt trall och så är det en hel massa annat jag vill göra, nu när vi är på plats. Tyvärr kraschade lillkatten precis några av mina utekrukor, så jag måste nog shoppa lite nytt :)

  SvaraRadera
 6. Åååå vilken underbar sidan du har:)hit kommer jag mera:)här kan man lätt bli smittad av alla dina fina ideer:)jag älskar inredning:)Nu till en fråga:)Vad använde du för färg när du målade/sprayade granen på altanen??Ha det bra och vi ses snart igen:)

  SvaraRadera
 7. Ser ut att vara ett stort projekt det där.. Blir spännande att se resultatet :)

  SvaraRadera
 8. Projekt pågång ser jag, själv går mitt liv på automatik, jobba, äta, träna, äta och sova. Ska bli skoj att se hur det blir!! Se till att införskaffa dig en fröken mugg eller ge en hint till ngt av barnen som slutar :D kraaam

  SvaraRadera
 9. Vilket projekt ni dragit igång! Bra träning att bära & gräva upp de stora stenarna...
  Själv får jag tyvärr inga projekt avbockade på min sommarlista... Himla hosta som inte ger sig!!! Inne på fjärde veckan nu :-(.
  KRAMISAR!!

  SvaraRadera
 10. Glömde ju skriva...
  TACK för fina ord på min blogg! De värmde verkligen! KRAMELIKRAM!!

  SvaraRadera
 11. Åh vilket jobb, men kul blir det när det är klart i alla fall. Vi målar altanräcket uppe och nere och det är ett jobb som aldrig tar slut verkar det som.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera