fredag 18 juli 2008

Projekt framsida...again

Här kommer lite bilder från vårt uteprojekt (igen) hoppas ni står ut annars får ni blunda!?;) Låter bilderna tala lite för sej själva...bortse dock från stora jordhögar mm. som ska forslas bort så snart vi e klara...=)
"Lånade" Hus nr 8s idé med de svartmålade stolparna, tyckte det var så snyggt och det passade kanonbra här, vi e supernöjda! Så bra när NI finns där ute och ger massa inspiration som man kan ta del av!!!
Under allt detta ligger det som sagt marktäckväv så vi ska slippa det mesta ogräset, ganska dyrt men verkligen att rekomendera om man vill slippa rensa!!!=) Vi har ställt vår "gamla" möbelgrupp på trallen så länge tills vi vet vad vi vill ha. Idag har vi också hunnit göra landet på framsidan och vart på Plantagen och inhanlat växter men eftersom jorden tog slut så hann vi inte klart men förhoppningsvis så kommer det bilder på det imorrn...Skönt att "nästan" allt är färdigt, bara lite småfix kvar! Nu ska jag hälsa på hos er och se vad ni har för er!?

17 kommentarer:

 1. Jättesnyggt och praktiskt när man kan köra gräsklipparen på kantstenen det sparar en del tid.

  Jättekul att följa Ert arbete och förstår att inte bloggen går i första hand.

  Nu har ni väl bara det roligaste kvar antar jag och det är som du skrivet småfixet!

  SvaraRadera
 2. Ang. Photoshop så är det skitsvårt men har man någon som hinner sitta med en liten stund så kan man lära sej grunderna och sedan pilla på själv. Finns några bra hemsidor jag har tagit hjälp av samt frågat andra bloggar och telefonterroriserat sonen.
  Du är ju yngre än jag så du fattar nog lite lättare.......

  SvaraRadera
 3. Hihi... känner igen stolparna! Visst är det läckert?

  Jag är såå så nöjd med mina + så var det så lätt att göra!!

  Kul att förlja er trädgård med... Vi ska börja om snart igen med vår nya trädgård så fort vi sålt detta huset :)

  SvaraRadera
 4. vad snyggt det blev med de svarta stolparna!!!! verkligen kul att följa erat trädgårdsarbete. ha en bra helg
  kram
  anna

  SvaraRadera
 5. Det ser verkligen jättebra ut. Ni har varit riktigt flitiga! Jag håller tummarna för att ni ska slippa regnet i helgen så att ni kan göra klart :) Jag blir riktigt avundsjuk när jag ser hur ni har det, och önskar att jag själv hade hus och trädgård :)

  ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Vad fint det blir, nu får ni snart möjlighet att sitta ner en stund och känna er nöjda - kanske!! Tills nästa projekt, så brukar det vara för oss :0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 7. Å så fint. Blir ju toppen bra.
  Ha de gott!

  SvaraRadera
 8. Er trädgård blir ju super! Gillar de svarta stolparna:) Ja Hampe gillade hallen:P Vi har ganska lik smak, så man vet på ett ungefär vad han gillar o inte..haha. Kram

  SvaraRadera
 9. Oj så fint ni har det! Jag ser gärna mer bilder, kram Sandra

  SvaraRadera
 10. Nej så snyggt det är! Som ni har lyckats! KRAM

  SvaraRadera
 11. SUPERSNYGGT!!!! Så läckert med stora stenar runt stolparna! KRAMISAR!!!

  SvaraRadera
 12. Vilket jobb ni lagt ned, blev superfint!

  Ha det gott, Kram johanna

  SvaraRadera
 13. Men Emmsan! Vad fint ni har gjort det! Jättefint verkligen! Gud vad jag blir inspirerad att fixa ute nu. Men det kostar ju lite med sten & annat man ska ha. Hoppas man kan göra lite mer nästa sommar. Jag tycker att ni har gjort det trivsamt. Du får gärna komma hem till mig & grejja lite med en gång. :D Vi har med en hopa med runda stenar, dom kan man göra mycket med. Ni ska vara helnöjda med det ni har gjort och det tror jag nog att ni är. :)

  Kram & godnatt!/Malin Inspiration & design

  SvaraRadera
 14. Vad fint det blir!
  Ha det så gott.

  SvaraRadera