tisdag 15 juli 2008

Tapetfunderingar igen...

Vi ska ju tapetsera om i vardagsrummet (när uteprojekten är klara) och då vill jag ha en fondvägg med en trädtapet som ni vet!? Har ju varit inne på både Cole & sons och Åhlens trädtapet. Men av en händelse så bjöd grannen in mej idag för att kolla på tapeter till deras hall, hon hade lånat hem massa roliga tapetkataloger. I den ena katalogen finner jag en trädtapet, den ni ser till vänster, mycket passande så jag fick låna med mej katalogen hem och nu sitter jag och funderar så det knakar!=) Tapeten kommer från Midbec och katalogen heter Forest, 398:-/rullen, så denna är ett mellanting mellan Cole&sons trädtapet för 800:-/rullen och Åhlens trädtapet för 225:-/rullen. Vad tycker ni ? Jag har beslutsångest...vi behöver ju 5 rullar...

11 kommentarer:

 1. Den tror jag bli jättebra. Inte för mycket "skog" verkar det som.
  Du får fundera vidare..

  SvaraRadera
 2. Oj vad svårt!!! Förstår att du får beslutsångest. Jag gillar Cole and son men gud vad dyrt det skulle blivit med 5 rullar. Åhlénstapeten är med fin och mest lik Cole & son tapeten. Men den sista tapeten är inte så "skogig", mer "stilren". Är det mycket skog på tapeten så kanske det kan ge ett rörigt intryck om man har det på en stor yta. Inte lätt! Vilken/Vilka väggar har du tänkt ha den på? Lycka till med tapetvalet!

  Kram Malin (Inspiration & design)

  SvaraRadera
 3. Åh så svårt, men priset var ju helt klart bättre. Har du ingen större bild på den?

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 4. Oj tapetkataloger, då kommer du aldrig kunna bestämma dig! :-) Den här var också fin, och jag är inte så säker på att jag gillar ugglorna på Åhléns tapet. Men du har väl sett den "live" då du vet nog om det var ok eller inte. Det är ju lite safari :-)

  Nä, Orleka och Kavlås har jag inte hört talas om, jag ska kolla på kartan när jag kommer ner imorron (idag).

  Det blir inget bloggande under de dagarna. Ha det bäst tills vi ses i bloggen igen.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. oj vad svårt.........tycker den ser väldigt snygg ut dock. Skall själv ha Cole and sons trädtapet, fast har börjat fundera lite eftersom det känns som om alla har den just nu.
  KRam
  anna

  SvaraRadera
 6. Tjo! Måste bara få säga att den där tapeten var den snyggaste du visat hittils, den var som ganska lugn men ändå väldigt full av liv. Den blev inte för mycket "plåtter" utan väldigt enkelt. man blir nog inte less på den så snabbt. Gillar åhlens tapet, men denna var snyggare! Ha det fint och lycka till med beslutandet! :)

  SvaraRadera
 7. Inte lätt att bestämma vilken tapet man vill ha. Jag tycker både tapeten från cole&son och den du visar är fina. Det är så läckert med trädtapeter! Kram Sandra

  SvaraRadera
 8. Den här träd-tapeten från Midbec känns ju lite mer unik och "ny". Tapeten från Cole&Son har ju många, inklusive mig, men jag måste säga att jag är superdupernöjd med den!!! Har inte ångrat mig en sekund. Sen är det ju det att det inte är lika tätt mellan trädstammarna. Jag kan ju tycka att ju mer tätt och sammanhållet ett mönster är, desto mindre rörigt känns det. Ögat kan liksom inte urskilja mönstret ordentligt. Man ser bara att det är mycket mönster, men utan att det känns jobbigt, det "smälter samman" på ett helt annat sätt än ett "luftigt" mönster. Ska bli roligt att se vad du väljer! Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Ganska fint väder vi tagit med oss va? :-)

  Har lånat brorsans dator några minuter så jag kunde skicka iväg ett litet hej :-) Vi får se om jag kan lyckas få till ett inlägg i min blogg också nån dag.

  Hoppas det går bra med tapetvalet.

  Kram

  SvaraRadera
 10. åh vad svårt, men åhlens tapeten är verkligen urläcker
  kram malin

  SvaraRadera
 11. Jag tycker den ser jättesnygg ut. Och den är inte för "blarrig" heller utan den kommer säkert bli kanonsnygg. Ska bli kul att se vilken ni väljer. Kram

  SvaraRadera