fredag 11 juli 2008

Vill ha en fatboy...

Besviken...hittade en annons på en grön Fatboy på Blocket för ENDAST 1200:- och det var här i närheten men nu när jag ringde på den så var den såld...=/ Nu hade han bara en kvar i marimekkomönster och den ville han ha 2000:- för men jag tror jag vill ha en enfärgad, är rädd att jag tröttnar på en mönstrad, eller vad tror ni!?
Bild lånad från urbanliving.se

6 kommentarer:

 1. Hmm, den i marmekko ligger faktiskt rätt högt på min lista, men sen ska den ju passa in också... det kan ju vara ett liiiitet dilemma.
  Hoppas du kommer fram till ett bra beslut :D HA EN TREVLIG KVÄLL!!!

  SvaraRadera
 2. Jag skulle nog tänkt på samma sätt, vad synd att den hann bli såld! Trevlig helg, kram Sandra

  SvaraRadera
 3. känner att det är mycket ÅÅÅÅÅååååå när man kommenterar... Ha ha men jag säger ÅÅÅåååå igen för jag vill ha många Fatboy.. men jag skulle köra på enfärgad..

  god natt :D

  SvaraRadera
 4. Håller med dig om att de är fina! Mysiga att krypa upp i oxå:) jag hade gjort som du tänker och köpt en enfärgad istället för en mönstrad. de är så snygga i de enfärgade starka färgerna. ha det fint

  SvaraRadera
 5. Jag vill också ha en sådan, men de är ju så dyra... jag tror nog att en enfärgad svart skulle vara bäst hemma hos oss. Men de i Marimekkotyget är grymt snygga, såg en i stan förra veckan och den var i svart. Mumma för ögat :0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 6. De är ju snygga, men en enfärgad "håller" nog längre!

  SvaraRadera