fredag 8 augusti 2008

Sambons 30-års fest nära!!!

I Onsdags var det dax att sätta upp tältet och vi fick hjälp av pappa S, hans fru L och min lillasyster K oxå förstås, Tack så hemskt mycket!!! Det tog sin tid men bra blev det...
Idag har jag och mamma ägnat oss åt dukningen som ni ser på bilderna, inte något avancerat men mysigt blev det, Tack mamma! Dukningen går åt gult och vi har använt oss av; Pappersduk Sommar 19:-, Galej värmeljushållare 9:-/4 st, Vas 5:- och Blommig gul ljuslinga 99:-, allt från Ikea. Det mesta är förberett men nu återstår väl bara att se vad som väntas i natt, om det blir något bus eller inte...vi ska sitta uppe lääänge=)
Vill passa på att tacka för alla snälla och gulliga kommentarer, på Söndag lovar jag att svara på dom och hälsa på inne hos er, ni e underbara och jag har inte glömt bort er!!! Snart har lugnet lagt sej lite. Jag stressar upp mej lätt och vill att allt ska bli perfekt...därför hinner jag inte alls som jag skulle vilja;) Passar på att önska en TREVLIG HELG, kramar emmsan!

13 kommentarer:

 1. ÅH vad fint ni har gjort! Verkligen en fin & somrig pappersduk. Ni blir många! Vad ska ni äta? Bjuder ni eller är det knytis? Är lite nyfiken, för vi börjar också spåna på en stor fest. Är tacksam för alla idéer & tips! :-) HOPPAS ATT FESTEN BLIR LYCKAD!!! KRAMISAR!

  SvaraRadera
 2. Ha det så himla trevligt på festen!

  SvaraRadera
 3. Vad fint ni har dukat! Och ha det så jättekul på festen!!!
  Självklart får du länka! Blir bara glad :-D

  SvaraRadera
 4. Kikar in å önskar er en trevlig helg å så får man hälsa grattis åt 30 åringen :D

  Hoppas festen blir lyckad!!

  kramilikram

  SvaraRadera
 5. Så snyggt ni har gjort utan att det kostar skjortan. Hoppas bara vädrets makter är med er.
  Ha en underbar fest och bara njut.

  SvaraRadera
 6. Vad fint det blev med dukningen. Nu håller jag tummarna för ett fint väder och att festen blir som ni önskat!! Grattis till 3-åringen också!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 7. Det ser ut som det kommer bli en bra fest! Ha det så kul

  SvaraRadera
 8. Vilket praktiskt och fint tält! Snyggt dukat också för den delen, kram Sandra

  SvaraRadera
 9. Oj oj vilket stort tält, och vad fint! Men nu undrar jag… tycker att er tomt ser större o större ut för varje bild… Har ni mejat ner nåt grannhus eller? :-) Fint dukat, kul med en temafärg o gulligt med de små vita kvistarna/blommorna som dekoration. Hmmm, det där med bus lät ju intressant :-)

  Ja nu är ju partyt i full gång så klart, hoppas allt går bra och att du kommer ihåg att ha lite kul också! Gissar att det blir sovmorron i morron ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 10. åh vad fint ni gjort!! verkligen snyggt med gult:-) Hoppas det blev en lyckad fest. Kram/jenny

  SvaraRadera
 11. Ser riktigt fint ut, hoppas festen blir lika lyckad :) Kram

  SvaraRadera
 12. Hoppas festen blev myyyysig! KRAMKRAM

  SvaraRadera
 13. Det ser myspys ut i tältet. Ser ut som att ni har en ganska stooor tomt ni också:P Kram

  SvaraRadera