tisdag 5 augusti 2008

Shoppat lite...

Bloggen har blivit lite lidande på sista tiden pga. semester, förlovning, planering inför 30-års kalas mm. men nu känner jag att jag börjar komma ikapp. Handlade ju som sagt var litegrann på semestern. Hittade inte så mycket på smögenbryggorna men det gör inget för där är bara mysigt att strosa omkring och kolla på alla STORA båtar. Men en dag åkte vi in till Fjällbacka och oj vad dom har roliga affärer för en lite inredningstokig tjej som jag=) Var nog inne precis i varenda affär, kan meddela att min yngsta lillebror P var trött på mej och alla inredningsaffärer det sista;) Jag var bla. inne i en butik som heter Tång...ojoj...där kunde man handla MYCKET men jag kom ut med en Wavehängare som ni ser nedan och en marimekko kökshandduk och sevetter. Men jag kunde handlat mycket mycket mer! Ångrar dock att jag bara köpte en Wavehängare, vill ha två på rad, tycker det ser lite tomt ut (trodde dom låg i 2- pack) men man kan ju köpa till en! I en annan butik (minns inte namnet) hittade jag denna Cultskål och en liten, betalade "bara" 245 för båda, tyckte jag var överkommligt! Men där inne kunde jag oxå ha handlat mer=)

6 kommentarer:

 1. OJOJ vilken fin shopping du fått till! Cultskålen var supernice & ljusstaken med olja har jag suktat efter ett tag nu. Skrev om den i något av mina allra första blogginlägg... KRAMISAR!!!

  SvaraRadera
 2. Åh vill oxå ha tillbax shoppingkänslan. Får den nog när dottern flyttar och jag ska fixa mitt "nya" sovrum.

  Min blogg har oxå blitt lidande nu ett tag men bättre det än att skriva nåt man inte känner för.

  SvaraRadera
 3. Vad fin WAVE hängaren är.Vill med ha den i vit färg.Tvillingsyrran beställde sina på nätet och där såldes de i 2-pack för 495kr.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Trodde med dom var i tvåpack. Vad kostade den? Vill med ha en till hallen. Har inte blivit färdig till att beställa en ännu. :) Den blev ju jättefin där.

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga saker du har shoppat. Tycker också om wavehängaren jättemycket. De är så fina! Stressa inte för mycket bara med alla saker som ska göras!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Den där tapeten är riktigt snygg. Vet du vad den heter?

  SvaraRadera