onsdag 20 augusti 2008

Uppdateringar från en sjukling!

Så här såg gästrummet ut för ett par dagar sen, och igår spacklade sambon så idag är det dax för slipning. Jag hade gärna hjälpt till men jag har åkt på en ordentlig förkylning, ont i kroppen och näsan rinner i ett. Så idag fick jag vara hemma från jobbet, orkade inte ta mej ur sängen=/ Jobbat drygt en vecka så ska man bli sjuk, ganska typiskt när man jobbar på förskola! Men snart kan man börja måla gästrummet i alla fall...det mesta kommer bli vitt och så blir det en fondvägg i grått/vitt/rosa. Vart fondväggen ska vara har jag inte bestämmt än, lutar åt att det blir väggen vid fönstret, vad tycker ni??

3 kommentarer:

  1. Krya på dig! Jag hade en sådan förkylning nu i somras och försökte tvinga bort den med alvedon - vilket istället resulterade i att den blev fyra veckor lång och jag fick käka penicillin... Så ligg du kvar i sängen och ta det lugnt så går det nog över fortare!
    Jag skulle också valt att ha fondväggen vid fönstret, men jag har kompisar som har fondväggen på "snedtaket" och det är också snyggt!

    SvaraRadera
  2. Inget roligt att vara sjuk men inte helt ovanligt att man blir det efter semestern. Nu kan du bara ligga där och snörvla och dirigera sambon som får slita med gästrummet.
    Lite skönt iaf och sen blir du pigg lagom till "piffet" man måste ordna det för sej......fniss!

    SvaraRadera