tisdag 14 oktober 2008

Svar; TRÄD

Ja för er som gissade på TRÄD i föregående inlägg gissade helt rätt. Jag har sågat ut ett swedese (?) träd, vilket jag skulle gjort för länge länge sen men nu blev det äntligen gjort! Jag har ont överallt, först en lång, snabb promenad, lite magövningar och sen stå och såga med sticksåg i en väldigt obekväm ställning. Men bra blev resultatet, bara lite svart färg som fattas...måtten är inte riktigt desamma som orginalet, detta är något mindre eftersom det ska passa en speciell vägg!!! Jag kan meddela att det går framåt i köket, idag har allting spacklats, (får se om det räcker med en omgång spackel) och imorgon ska det slipas. Inte min favorit i renoveringssammanhang, blir ju damm ÖVERALLT, men som det sägs...ska det vara fin (t) får man lida pin!?

10 kommentarer:

 1. Okej! Hade för mej att du hade ett innan. När du ändå håller på och sågar och så kan du fixa till ett åt mej med........har tyvärr ingenstans att vara och såga. Lite kymmigt att stå utomhus så här års.
  Bra träning är det att hålla på och fixa man upptäcker muskler man inte hade en aning om att man hade, spännande.
  Kul att köksprojektet går framåt, trist och hålla på i köket för det är ju husets mittpunkt.

  Blomsterlandet hade både runda och fyrkantiga, velade lite men priset var betydligt lägre på de fyrkantiga (knasigt) så det blev lågbudgeten som fick styra.

  Ha det så gott!! Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad bra trädet blev! Jag är riktigt sugen på att knåpa ihop en sådan också.. men jag vet inte om mitt tålamod räcker till.

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är Emma! Ser ju jättefint ut :)

  SvaraRadera
 4. Smart att såga sitt egna träd, förstår att det kräver en hel del jobb!

  SvaraRadera
 5. Så fint! Jag beundrar alla som tar tag i sådana här projekt!! Jag vill också det, men har aldrig tiden & kraften... Dessutom är det roligare om man kan hjälpas åt & mannen är inte ett dugg intresserad av sånt... Ser verkligen fram emot att se det färdigt! KRAMISAR!!!

  SvaraRadera
 6. Oh dom träden är så fina. Jag hade gärna haft ett jag med.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 7. hade du ett original du utgick ifrån? Alltså en mall eller ritade du på fri hand?

  SvaraRadera
 8. Så tjusigt träd! Hoppas köksrenoveringen går bra!! KRAM

  SvaraRadera
 9. Vilket superfint träd du har gjort, var det inte väldans svårt att få till alla grenar och så? Hade velat ha ett sånt träd fast i mindre format för smycken o så :) Rymmer inte ett stort ett även om man skulle vilja! ha det fint

  SvaraRadera