söndag 12 oktober 2008

Tapeten+min lilla gubbe

Här ser ni tapeten som skall få äran att sitta i köket, den har lite struktur i sej vilket jag gillar (den är vitare än vad den ser ut att vara på bilden). I köket blir ingen fondvägg, kanske blir någon form av stor tygtavla sen istället, gillar vitt då är man inte så låst till någon annan färg!!! Hoppas verkligen att min STRINGHYLLA kommer snart oxå, blir lite smått orolig att jag blivit lurad!?=/ Nu har sambon ialla fall gett klartecken att vi ska börja riva träpanelen i köket imorgon, han sa: "att det är lika bra att börja så det blir klart nångång"=) Han är nog lite smått trött på mina renoveringar och pyssel överallt fast samtidigt tycker han att det är roligt även om han inte vill erkänna det ibland. Han har ju precis lärt sej namn som Marimekko, Pappelina och Himla mfl. Han reagerar varje gång det är nått på teve och så säger han: var inte det där en marimekkogrejj?...han e för söt min lilla gubbe;) Kramar på er!!!

5 kommentarer:

 1. Tror det blir super, du är inne på samma linje som jag, vitt och sen kan man drämma på vilken färg som helst, inga begränsningar här inte.
  Fast ibland blir man sugen på nån galen tapet då får man sätta sej och andas djupt.
  Så nu börjar projektet då? Spännande!

  Det var väl ett tag sen du vann hyllan, kontakta säljaren omg. Brukar ju bara ta nån dag efter det man betalt så brukar ju folk skicka.

  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att det är fler som förnyar i köket :) Vi har ju sådan tur att hyresvärden betalar allt, då den gamla tapeten börjat släppa från väggen. Man behöver bara se på när hantverkarna jobbar :)

  SvaraRadera
 3. Det ska bli jättespännande att se resultatet sen! :)Du får visa före och efter-bilder.
  Hoppas att du får en fin vecka och att förskylningen försvinner helt.

  SvaraRadera
 4. ÅHH vad kul att få göra om i köket!!! Ska bli spännande att se hur det blir sedan! :-) KRAMISAR!

  SvaraRadera
 5. Va gulligt att din "gubbe" har lärt sig inredningsprylar och namn :-) Det går inte med min inte... :-)

  Ha det bra!

  Kram Annette

  SvaraRadera