torsdag 23 oktober 2008

Village i min närhet!!!

Fick höra först igår att en av min absoluta favoritbutik öppnade i grannstaden idag, nämligen Village. Äntligen slipper man åka så långt för att komma till närmsta butik!!! Vännen D hade varit där och kikat men hon sa att det inte var så stort, men vad gör det, något kan man nog alltid hitta eller vad tror ni?? Imorgon ska det jobbas en stund för att sen vara barnvakt åt lilla söta L som är tre år snart. Hans föräldrar ska nämligen åka till Ullared...*avis*;) Men vi ska nog ta oss en tur till Village istället, fast det har jag ju inte sagt till sambon, han tror att vi BARA ska köpa fönsterbrädor (vita) och skor till mej men ack vad han har fel!!! Åh vad jag längtar till advent och jul när jag ser bilden...Vill passa på att önska TREVLIG HELG, kramar emmsan!!! Bild lånad från village.se

11 kommentarer:

 1. Village har verkligen mycket snyggt! Tyvärr har våran butik lagt ner :( Snyggt köket blev :)

  SvaraRadera
 2. Så kul och så dyrt det kommer att bli............
  Lysande att dölja det för mannen och invagga honom i att ni bara ska köpa fönsterbrädor....

  Village här hade inte fått fram så mycket julsaker ännu men det är väl på intågande. Var där i förrgår och snurrade lite. Inga inköp denna gång för jag var i tjänst så att säga. Bra ibland för plånboken.

  Ha en bra dag!! Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag var där igår. Visst var butiken liten, men deras sortiment är helt i min smak. Blev lite smått och gott i kassen.

  Ha en trevlig helg!
  Kram Ulli

  SvaraRadera
 4. Ville bara titta in å önska dig en trevlig å mysig helg - hoppas du hittar något på Village - tyvärr så har vi inget butik i närheten... men drömma kan man ju :D

  tjingeling

  SvaraRadera
 5. bor du i skåneland då? =) om vi ska dela på stolarna hihi

  SvaraRadera
 6. Åh Village är verkligen en härlig affär! Ska fara förbi en sväng där imorgon nu när jag ändå är i Umeå. Ha en trevlig helg!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Åhh vad roligt! Village är toppen!
  Kramis (hoppas att du har en mysig fredagskväll)

  SvaraRadera
 8. Jag önskar vi hade en Village affär här också. Men inte det!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 9. Svar: Tack för din gulliga kommentar! Det blir en hel del med både mitt företag och exjobbet, men det är så roligt! Jag ska ta ditt råd och försöka vila upp mig mellan varven också. Just nu är jag i Umeå och myser med Tommy, det är riktigt härligt. Ha en trevlig helg!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 10. Toppenkul, verkligen på tiden att ni får en Village! Men, ähum, kan du vara lite mer exakt om man får be?! :-) "Grannstaden"? Är det Falköping du menar då (har aldrig sett dig skriva nåt om shopping i den stan tror jag), eller Hjo? Fast med tanke på fönsterbrädor så kanske det är Skövde?

  Jaha, det är fönsterbrädor ni ska köpa alltså... och så rätt som det är så är ni inne på Village... Sambon kommer aldrig att fatta vad som hände, eller kanske t.om kan tro att det var hans idé? Jag menar, har han upptäckt än vad som hände i våras när du skulle "köpa tvålpump", och den hade massa kompisar med sig hem till er...? :-)

  Kram

  SvaraRadera
 11. Du behöver verkligen inte åka långt. Jag har en hel del prylar därifrån i min webbshop www.tjusigt.nu, nu är också julen på väg in...

  SvaraRadera