lördag 1 november 2008

Besvikelse och glädje på samma gång...

Idag for jag och mamma en sväng tll Skövde, vi var på jakt efter siffror, ni vet dom som ska finnas på Village som man kan använda till adventsljusstake!? Glada i hågen kommer vi in på Village och mina ögon flackar efter dessa små siffror, vet ju att dom var där sist jag var här. Frågar tjejen i kassan och till min stora besvikelse så är dom slut, t om. på centrallagret=/Så nu undrar jag, vet ni någon webbshop där dessa finns? Men vi hade ju fortfarande lite shoppingpengar kvar så en tur till Em möbler blev det där jag hittade denna snygga lampa, Ventura Design, för 349:-... ...smet även in på Cervera och till min STORA glädje hittar jag "pepparkaks"burkarna, design Karin Mannerstål, som jag letat så efter på nätet och där var dom, mitt framför ögonen!!!=) 149:- för 3 st. Sen slank det även ner lite annat till advent och jul men det får ni vänta med att se!

16 kommentarer:

  1. Så trist att siffrorna var slut ska ev. upp en sväng till A6 idag och kan kolla åt dej och skicka dej dem isf. Annars kan jag gå bort på stan i morgon och se där.
    Portot blir ju bara 5,50 tror jag.

    Fast du köpte ju lite annat snyggt iaf som plåster på såren. Gillar kakburkarna men har ingenstans att ha dem och inget att ha i dem.
    Lampan är nica, har oxå varit inne på nåt sånt gillar den stilen absolut.....

    Hör av mej senare idag om jag varit på A6 annars kan jag ringa dit och kolla när de öppnar.

    Kram och ha en bra dag!!

    SvaraRadera
  2. Så synd att siffrorna var slut. Gissar nästan på att de är slut här i stan också då. Kanske kan man styra upp en egen variant av nåt slag. Ståltråd, pärlor,plåt?

    Vilka fina grejer du handlat också. Lampan är ju urmysig!

    SvaraRadera
  3. Så tråkigt när det blir så, jag var själv på Village i veckan och skulle köpa en wc-skylt men till min stora besvikelse så var den slut! Lampan var superfin, jag har en liknade i vitt som jag köpt på Village. Pepparkaksburkarna var med jättefina, hon är från mina hemtrakter Karin. Ha de fint! Kramar Ellie

    SvaraRadera
  4. Jättesnygg lampa, EM brukar ju ha mängder av saker man vill ha. Pepparkaksburkarna var också superfina.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  5. Jag har mailat dej!!

    SvaraRadera
  6. Jag var också på Village igår men jag tror inte jag såg några heller..
    Men dina andra fynd var ju jättesnygga också! :)
    Kram Josefin

    SvaraRadera
  7. Tråkigt det är när sakerna är slut som man bestämt sig för att köpa. Tyvärr vet jag inte var de finns mer. Hoppas du hittar dem! Ha en trevlig kväll! kram Pernilla

    SvaraRadera
  8. Åh jag måste bara ge dig en länk.. hittade typ sådana där adventssiffror på nätet nu. Kolla i den här butiken om hon har kvar några!

    http://unikkollektion.blogspot.com/2008/10/nya-varor-strmmar-in.html

    SvaraRadera
  9. Fast jag vetitusan om det var riktigt sådana.. men kolla upp det ändå..en annan variant kanske funkar:)

    SvaraRadera
  10. Vi har ingen Village där jag bor heller & jag har skrivit till Village & frågat dem om webshop. Det svar jag får är att man får ringa till butikerna & be dem skicka! Jag har ringt till tre olika, som alla har skickat till mig. Någon mot faktura & några mot att jag betalat in på ett konto i förhand. Det har funkat jättebra - men tycker ändå att det är riktigt tråkigt att de inte har en egen webshop!!! Hoppas att du hittar dem. Telefonnummer & mailadresser finns till alla butiker på Villages hemsida. KRAMISAR!!!

    SvaraRadera
  11. Hej Emma! Trist att siffrorna hade tagit slut. : Men vet du, jag kan springa inom Village på Fredag och kolla om du vill?! Själv köpte jag röda där sist då jag inte såg någon annan färg och eftersom jag ändå kör på lite rött till jul. Vilken färg vill du helst ha? Om det bara finns röda (om dom finns kvar) så kan man ju alltid spraymåla dom ju. Hojjta bara så pinnar jag inom & kollar. :) Jag har även ett tips till dig. Dom här bokstäverna tyckte jag var fina.


    http://www.home-sweet-home.se/popup_image.php?pID=300

    Där inne har dom även annat fint. Funderar på att slå till på några glasskålar där (Marimekkokopior).


    Hör av mig när kobran har anlänt. :) Ha det gott! Kram Malin
    Insp/design

    SvaraRadera
  12. Så fin lampa! Och tjusiga burkar! Jag vill också ha några coola burkar :D Kollade på en häromdagen men den låg lite över min prisklass. hur nu en burk kan göra det... 200 spänn...
    Hopas att du har det bra!!! KRAM

    SvaraRadera
  13. Hej hej! Ja va också på jakt efter siffrorna till advent.
    Men jag kom på en annan smart idé. Vad använder man typ såna siffror till annars?
    Födelsedagar!
    Jag har såna jag brukar sätta i tårtan. Mina är vita i plast men jag spraymålad dem silvriga och d blev jättebra!
    Ser ut som metall!
    Testa! Finns överallt!

    SvaraRadera
  14. Tjopp! synd att siffrorna var slut, hoppas det löser sig, du verkar ju få lite hjälp! Det är ju jobbigt när man väl har spanat in något som man verkligen vill ha och sen inte finns :( snygg lampa och burkarna är ju bara bäst! ha det fint

    SvaraRadera
  15. Jag hittade en variant på siffror hos Fabriksbutiken :) De kostade 29:- för 4 st. Kolla i blogg om du vill se hur de ser ut :)

    SvaraRadera
  16. Vilken tur att snälla Mari fixade lite siffor till dig! :-)
    Och kul att du fick tag på "julburkarna" också! Själv ser jag fram emot att fylla mina med hembakade pepparkakor - nu är det ju inte så långt kvar! :-)

    SvaraRadera