fredag 28 november 2008

Idag är ingen vanlig dag...

Idag fyller jag 25...då var man ett år äldre vilket inte känns speciellt mycket men det är ALLTID kul att fylla år!!! Fick redan öppna paket från sambo sent igår kväll och gissa om jag blev glad, jag fick en ny kamera. Har svurit på den gamla flera flera gånger men nu kanske man kan ta lite finare kort och lägga ut här på bloggen=) Idag fick jag dessutom en fin blomma från arbetskamraterna, en hyacint i en CULTkruka från moster, mjölkkanna och sockerskål a la CULT från underbara A med familj (tror dom vet vad jag tycker om) och utav underbaraste D fick jag en Evighetsljusstake!!! Tack allihopa ni är för gulliga. Kanonfina grejjor och kalas blir det imorgon kväll så då kanske man får något mera!?;) Här håller det på och städas för fullt (på sin egen födelsedag). Har fått upp alla ljusstakar, stjärnor mm. och nu ska det dammsugas och skuras!!! Älskar advent, blir så himla mysigt överallt...Kan även meddela att den nya stringhyllan är på plats och det blev kanonbra, ska ta kort på den med min nya kamera så ni får se. Stackars sambon ligger i soffan, han har åkt på en rejäl förkylning och dessutom har han dåligt samvete för att jag får göra allt själv men det gör inte så mycket, mamma kommer senare och hjälper mej fixa lite inför imorgon!!! HA EN UNDERBAR HELG, Kramar

16 kommentarer:

  1. Grattis på födelsedagen

    Annica

    SvaraRadera
  2. Stort grattis och ha en riktigt trevlig 25års dag.

    K R A M

    SvaraRadera
  3. BAMSEGRATTIS på födelsedagen! Vilka fina presenter!!! En kamera - det var verkligen ingen dålig present. Vad är det för någon?

    Hoppas att du får en lyckat kalas imorgon & en mysig första advent!
    KRAMISAR!!!!

    SvaraRadera
  4. Hejsan, du har fått en utmärkelse på min blogg...KRAM

    SvaraRadera
  5. GRATTIS! En dag i efterskott ;)

    SvaraRadera
  6. Grattis gumman!!!! Ha en supermysig födelsedag!!!!!!!!!!!

    Kramar Malin (Insp/design)

    SvaraRadera
  7. Grattis i efterskott!!!! KRAM!

    SvaraRadera
  8. Stort grattis!!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  9. Ett stort grattis i efterskott!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  10. Låter som att du blev ordentligt firad på födelsedagen. Vilka toppenpresenter du fick gumman, och jag gissar att det blev en och annan sak igår på festen också :-)

    Håller med om att advent är supermysigt med allt det ombonade, ljusen och dofterna!

    Jag är mycket nyfiken på kameran :-) och hur du har fixat hemma nu. Gissar att du måste ta igen dig några dagar först innan du orkar blogga ;-) och kanske måste ut och leka med nya kameran :-)

    Kram

    SvaraRadera
  11. Grattis! Hoppas du hade en bra födelsedag

    SvaraRadera
  12. Jag är ju lite sen men... Grattis i efterskott!!!

    SvaraRadera