söndag 16 november 2008

Snart e de dax...

Snart är det dags för min 25-års dag och jag fullkomligt älskar kalas och födelsedagar, en del vill inte fira alls men jag tycker det är nästan lika kul som när man var barn (inte riktigt). Men man fyller ju år vare sej man vill eller inte så då kan man lika gärna fira... Kan ju berätta att i fredags var vi på kalas, sambons mormor fyllde år. Jag hörde att hon önskade sej en krukgubbe så det fick det bli en, jag planterade en blomma i, lade lite dekorationssten runtom, ställde den på en platta tillsammans med en lotuskykta. Sen tog jag lite cellofan och det blev verkligen jättefint...lyckades bära in hela paketen MEN när jag kommer innanför dörren hos jubilaren så viftar sambon till med jackan och jag tappar alltihop, krukgubben gick itusen delar...blomman och lotuslyktan klarade sej. Jag skämdes verkligen hela kvällen. Som tur var hade jag fler gubbar hemma så det var bara att åka och hämta...snacka om pinsamt!!! Här är en liten önskelista vad jag GÄRNA skulle vilja ha;) Presentkort på Mio eller pengar... Hade tänkt börja samla på Hanna Werings kaffekoppar och skålar!!! Så gärna något sådant... En marimekkoskål på stringhyllan vore fint;) Eller för den som känner sej väldigt generös så vill jag gärna ha en Fatboy! Sen tycker jag det är svårt att veta vad man ska bjuda på, det kommer ganska mycket folk, det får gärna vara smidigt och inte för dyrt...någon som har något bra förslag?? Kramar!!! Bilder lånade från rörstrand.se , mio.se , designonline.se & urbanliving.se

18 kommentarer:

  1. Vad kul med kalas! Grattis i förskott! Jag fyllde faktiskt år i helgen.. så då blev det kalas och maaasssa kakor!! Tihi..
    Hur har din vecka varit???
    NY var fantastiskt... åhh jag vill vara kvar.. hahhahah... :-)
    Massa kramisar

    SvaraRadera
  2. Grattis i förskott! Å vilken fin ren i tidigare inlägg!
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Men så hilma trist när ditt fina arrangemang åkte i golvet. HUA, kan tänka mig att det kändes!

    Det är underbart kul att arbeta i butik, heltst en så fin en som jag jobbar i nu.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  4. Grattis i förskott - 25 är ju en viktig födelsedag!!! Pajer är ju alltid tacksamt att bjuda på. Eller lite plockmat. Me paj och sallad är ett säkert kort. Då kan man förbereda innan och bara värma sedan. Och ta lite vad man har hemma att fylla med.
    Kakbuffé kan ju också vara kul, men det tar ju lite tid att baka (om man inte kan få lite hjälp med kaksorter från olika håll bland släkt och vänner)
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Tråkigt att ditt arrangemang gick sönder. Jag är en sån som alltid slår sönder saker av misstag, så jag vet hur det känns :-)
    Grattis i förskott!
    Jag tycker fortfarande det är kul att fira min födelsedag och jag är 41... :-)

    Kram Annette

    SvaraRadera
  6. Ajdå.. det var ju himla otur med krukgubben. Men det vart ju ändå tur att du hade fler på lager:)
    Sakerna du önskar dig skulle jag själv kunna skriva upp på min lista. En fatboy skulle vara himmelriket att vila ryggen i just nu.

    Jag är verkligen inte bra på att fixa design på bloggen så jag fick ju en del hjälp från sambon. Själva headern gjorde jag själv, men han hjälpte mig att lägga in den. Jag har inget PS och jag kan inte det programmet över huvudtaget så jag har gjort alltsammans på nätet faktiskt. Men har du några funderingar kan jag ju såklart vägleda så gott jag kan.

    Hoppas du haft en trevlig helg!

    SvaraRadera
  7. Grattis i förskott!!Hoppas du haft en underbar dag!!Själv är jag nöjd och mätt nu efter helgens kalas men det var jättetrevligt! Idag var jag på mio och handlade upp mitt prasentkort!!Köpte taklampan jag ville ha och två sänglampor så jag är supernöjd! Ha de fint! Kramar Ellie

    SvaraRadera
  8. å vilken osis med krukgubben:-( Tur att du hade fler hemma:-)

    Tänkte fråga dig. har sett att du säljer såna här 3 våningskakburkar. Finns de i en färg eller i svart & vitt?
    Kram/jenny

    SvaraRadera
  9. Nä vad synd med krukgubben, men tur att det löste sig ändå:P Det är ju sånt som händer! Skoj med kalas och födelsedagar! Kram

    SvaraRadera
  10. Så det kan gå....det är ju sånt man ser på film.

    När du har vägarna förbi här nästa gång får du gärna ta med dej nån krukgubbe till mej, tycker frakten blir så dyr men vill gärna ha en eller två.
    Kan ju mötas upp på IKEA.....
    Jag är en sån som inte gillar födelsedagar nåt vidare men det har nog med åldern att göra.....

    Hoppad du får mycket fint, jag är snart den enda som inte har en äkta skål och inga Kivi-lyktor....fast jag trånar inte heller faktiskt men jag gillar dem absolut.

    Kram vännen!!

    SvaraRadera
  11. Grattis i förskott ja! Ser ut som bra presenter du har önskat dig! :D

    SvaraRadera
  12. Vilka fina presenter du önskar dig, en fatboy skulle ju inte sitta fel :) Tråkigt med din fina present sådant händer alltid mig också. Man får försöka tänka positivt, och tänka att allt inte gick söder i alla fall. Juste grattis i förskott! Kram söderlya

    SvaraRadera
  13. å bara 25... :D då e en annan halvgammal med sina 31 ;) supergrattis i förskott å det är alltid himlans kul med kalas...

    själv är jag ingen kalas människa men går gärna på andras...

    tur att du hade extra gubbar hemma..

    Ha det toppen å bamsekramiz

    SvaraRadera
  14. Roligt med födelsedag! Hoppas du kommer på nåt bra att bjuda på - själv kommer jag nog bara på buffemat i olika former typ pajer, bröd, pastasallader, osv.

    SvaraRadera
  15. Hejsan! Jag har GÄRNA en visning (längtar), men får nog vänta tills efter jul, för det är tjockt i kalendern nu. Hoppas det är okej!!! Har många kompisar som är sugna också - så vi kan nog bli ett stort gäng.
    KRAM på dig

    SvaraRadera
  16. Hjälp vilken osis! Men, inget kalas utan kras väl! ;-)

    Hurra, snart 25-åring! Vad kul! Jag gissar att du ska fira ordentligt, fast party i trädgårn går kanske inte, som när sambon fyllde.

    Åh, jag tycker att du ska få alla de där presenterna!!! Vet du, det är precis de muggarna som jag också vill ha, som jag såg hos Husmusen i somras. De är ju snygga!

    Mat... jag håller med tidigare talare, paj är alltid bra, och snyggt. Om ni ska ha plockmat så kan jag rekommendera Ullas tortilla som jag bloggat om tidigare, risken är bara att det är för gott ;-) Och så var det ju det där med chilikärnorna...

    Vad har du tänkt dig för typ av mat då, måste det vara ”tjusigt”? Jag tycker annars att nån gryta med t.ex kyckling- eller fläskfilé, chorizobitar (eller nån annan sån korv) är bra, och nåt "snyggt" bröd till. (Korgbröd, långpannebullar etc.). Gryta är ju också bra att göra i förväg precis som pajer.

    Eller, du fick inte tag på nåt vildsvin under safariturerna i somras ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  17. Emma; Du är så snäll du! :) TACK!! Jag trivs superduper i köket nu. Det orange piggade verkligen upp. :) Sen är det ju en ny favvo som jag inte ville släppa. ;) Kul att du tycker om vårt hem. Gillar ditt också. Du är väl pysslig om någon?! Det händer alltid något hos er. :) Ja, vi får hoppas det blir bra med lamporna. Nu är det jakt på lämpliga sladdar & lampor också till rätt pris. Har sett flera men dom har varit så dyra. :S
    Ha´t gott! Kram

    SvaraRadera
  18. Vad många fina saker du visar! GRATTIS i förskott! Hoppas att du blir ordentligt uppvaktad! KRAMISAR!!!

    SvaraRadera