söndag 7 december 2008

Och vinnaren är...

Oj vad många det var som var med och tävlade om den söta krukgubben! Jättekul!!! Kan nu meddela att tävlingen är avslutad och sambon fick äran att dra en vinnare...och vinnaren blev PETRA med bloggen vardagsbekymmer, ett stort grattis till dej! Du kan maila mej på: lila_banan@hotmail.com så kommer vinsten att skickas till dej. Vill tacka alla återigen för era kommentarer, dom betyder så grymt mycket och det är ju tack vara er som man vill fortsätta blogga...och som Markus Fagerwall brukar säga, det är "svinkul"!!! Vill passa på att önska er alla, med denna bild, en riktigt MYSIG 2:a advent (vågar man säga att adventsljustaken på bilden är av märket CultDesign!?;)).

16 kommentarer:

  1. Men Emmsan då!!! Trodde du skulle dra min namn givetvis.....
    Får väl köpa mej en egen då. Den kan du ta med dej nästa gång du kommer hit så kan vi mötas upp så slipper jag frakten eller?

    Kram Mari

    SvaraRadera
  2. Ojjj, inte trodde jag att jag skulle ha sådan tur idag. Tack än en gång. Hälsa sambon att han drog rätt namn idag! ;) Kommer givetvis fortsätta kika in här, blev nyfiken på vad det fanns för utbud i din lilla "butik" Kramar

    SvaraRadera
  3. Hej!

    "Ramlade" in här hos dig via en annan blogg och det blev jag superglad för :)

    Är lite nyfiken på hur du har gjort med gardinen i vardagsrummet. Vi har liksom ni ett vardagsrum med fönster i vinkel och jag har funderat på hur man bäst gör för att få en kappa att se snygg ut. Har du satt upp den i två delar eller är den i ett stycke?

    Malin

    SvaraRadera
  4. Attans, och jag som kom in försent till tävlingen! :-)
    Trevlig andra advent!

    SvaraRadera
  5. Vad roligt!! Så kul för henne!
    Hoppas att du har haft en jätte mysig helg!
    Kramis i massor

    SvaraRadera
  6. Hej Emma! Brukar läsa din blogg då och då och har en fråga om din finfina ljusstake. Har Cult fortfarande den kvar i sitt sortiment (jag vill haaa!!)

    SvaraRadera
  7. Behöver du säga att den är Cult menar du väl :-) Den är ju ursnygg, så klart.

    Jag har sprungit i varenda affär i stan idag i desperat jakt på en klänning till julfest på jobbet i veckan. Jag hoppade över Åhléns för att ta det sist, där är ju så många ”affärer” så jag skulle ju riskera att fastna där hela dan. Efter alla ”enskilda” affärer skulle jag in på NK, som jag aldrig handlar på så det glömde jag, och sen kom jag till Åhléns, där jag så klart hittade en klänning!

    Men efter allt stressande på stan kom belöningen i form av adventsmys, med två tända ljus, i spinningsalen :-)

    Apropå belöning, utmärkelse är väl en form av ”belöning”, eller uppskattning i alla fall, och det vill jag ju ge till dig! Titta in så får du se.

    Kram

    SvaraRadera
  8. Jättefin adventljusstake! Du har en utmaning hos mig, om du känner för det! :)
    Kram Therese

    SvaraRadera
  9. Hej.
    Tänkte jag skulle in och kolla in webbutiken, men kommer inte in. Hur gör jag?
    Maila mig gärna och berätta: sayjoanna@hotmail.com

    MVH Johanna

    SvaraRadera
  10. Så fint du har pyntat adventsljusstaken! Hoppas du haft en mysig helg! Kram

    SvaraRadera
  11. ville bara titta in å säga hej... :D
    hoppas alles är bra med dig..
    ha en toppen vecka å snart är det jul :d

    kram

    SvaraRadera
  12. Åhhh vilken fin ljusstake ni har!!! KRAM

    SvaraRadera
  13. Hej! Undrar över det svarta glöggsetet som du skrev om för ett tag sen. Vad är det för märke på det? Och vad kostar det? Ha det bra! Kram Rebecca

    SvaraRadera
  14. Svar Rebecka:
    Hej Rebecka! Tyvärr har glöggsettet tagit slut och jag har endast mitt visningsex. kvar. Men är du intresserad av att köpa det så kan du få det för 200:- (ordinarie pris 299:-)? Om du vill köpa det så kan du maila mej på: emma.andersson@innerum.se

    Kram emmsan

    SvaraRadera
  15. Grattis till vinnaren! Vilken supersnygg adventstake ni har hemma :)

    SvaraRadera