fredag 12 december 2008

Oj...titta vad vi har köpt!!!;)

Vi lade in vår matsalsmöbel på Blocket sent i Söndags kväll, Kl. 12.00 på Måndagen ringer det och ett par timmar senare var vårt bord borta! Inte trodde jag att det skulle gå så snabbt, så just nu har vi inget bord alls, ser ut som ett dansgolv i vardagsrummet, men det ska det snart bli ändring på. Har beställt detta bord (Plaine) från Mio fast med vita stolar. Vi kommer även att beställa till två stolar =6 st. Har ju som sagt vart trött på Ek och vill köra på vitt inne i vardagsrummet. Mamma har precis köpt detta och det är såå snyggt!!! Tror jag tänker köra på en svart Hampen från Ikea under för att få det lite mysigare...på Torsdag ska det hämtas, skönt!!! Ha nu e trevlig helg!Kram Bild lånad från Mio.se

21 kommentarer:

  1. Åh så snyggt!!!! Vi är också inne på något liknande det du köpt! Jag vill dock ha svarta stolar till ett vitt blankt bord! Har se ditt bord i verkligheten. Supersnyggt! Ser fram emot att se bilder här på bloggen sedan! KRAMISAR!

    SvaraRadera
  2. Vi har samma modell. Det runda bordet och dom vita stolarna.
    Ett tips är att skaffa någon form av skydd till stolsitsen. Jeansknappar på bakfickor repar tyvärr lätt stolarna fick vi erfara.
    Just nu kör vi med någon form av underlägg från Village som skydd.

    SvaraRadera
  3. Åh så kul att få en ny matgrupp. Det bordet är supersnyggt!

    Jo, vi har snö här också. Vi har en riktigt vacker syn från balkongen på baksidan, eftersom berget på andra sidan Huskvarna ligger helt vintervitt..Snart ska jag ge mig ut i snön också. Tänkte besöka lite loppis med Sigrid idag :)

    SvaraRadera
  4. Det kommer bli så fint... är oxå trött på eken - men jag kan inte slänga ut våra stolar å bord för det är specialbeställd - men jag har vart inne på måla stolarna eller rättare sagt lämna in dom... vi får se övertalningen måste ske först ;D

    Hoppas du har en toppen mysig helg - det har jag :D så härligt nu börjar det närma sig jul :D

    Bamsekramiz

    SvaraRadera
  5. Jättesnyggt!! Vi har de stolarna i vitt och jag är jättenöjd med dem. Tack för kommentaren hos mig, ska bli jättekul att äntligen få börja jobba! Ha en jättebra helg!

    Kramar Ellie

    SvaraRadera
  6. Ja, visst är Blocket suveränt bara man inte sätter ut sakerna för fantasipriser så säljer man dem fort som attan. Snyggt det blir med det nya. Jag har köpt dynorna Bertil till mina stolar för att inte repa dem, lite mjukare att sitta på oxå. Vill ha ett nytt köksbord för benen på stolarna är lite för vida nertill så man kan inte dra ut alla stolar på en gång utan man får trockla lite, trist.

    Har varit inne på att betsa bordet mörkare men det hjälper ju inte mot stolbenen men ekenfärgen försvinner ju.

    Ja hur kunde jag missa IKEA men tur man har 5 minuters väg dit så det var ju ingen katastrof.

    Kram och ha en bra kväll!

    Ha en bra kväll!

    SvaraRadera
  7. Åh vilket fint bord!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  8. Vad roligt med lite nytt :) Skulle vilja ha ett nytt köksbord men det ligger tyvärr inte så högt upp på prio-listan :(

    Ditt kommer bli jättefint tillsammans med den svarta Hampen-mattan.
    Kram Therese

    SvaraRadera
  9. Snyggt bord! Blir kul att se bilder när det e på plats :)

    SvaraRadera
  10. Vi har ett sånt fast i ek och svarta stolar. Köpte det för mindre än ett år sen och ångrar som tusan att vi inte valde ett vitt bord istället.
    Funderar på att måla om det men är inte säker på att det kommer att bli bra.

    hur som helst så tror jag att det kommer att bli jöttesnyggt hos er.
    Kram/jenny

    SvaraRadera
  11. ja, de blir nog woods, men det kostar ju en slant så får se om det blir efter jul =) mairo är ju ganska så mycket billigare... fast på något sånt ska man ju inte kompromissa.. bättre att vänta =)

    SvaraRadera
  12. Det bordet och de stolarna är supersnygga. Tur att ni fick sålt det gamla så snabbt.

    Kram Annette

    SvaraRadera
  13. Spännande med nytt bord och stolar! Kommer bli jättesnyggt hos er! Ska bli skoj att se sen!

    SvaraRadera
  14. Supersnyggt!!! Smidigt när man kan bli av med det gamla så snabbt också! Hoppas helgen varit mysig! kram Pernilla

    SvaraRadera
  15. Det där kommer bli jättebra, vi hade också en del ek i vårt förra boende, jag tackar också blocket! Den ljusstaken från cult design var superfin!

    SvaraRadera
  16. Matsalsgruppen är verkligen jättesnygg! Själva har vi stolarna. Stämmer in med "Patrik" om att ett skydd är nog lämpligt. Blir väldigt lätt repor. För oss får det nog bli omlackering. Kanske ngt att tänka på redan från början så slipper du reporna helt!

    SvaraRadera
  17. Skitsnyggt!! Det kommer säkert att bli perfekt hemma hos er.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  18. Vad roligt att bordet gick åt så snabbt! Och att ni får ett nytt fint bord! Jag skulle också vilja ha nytt matbord, men vet ännu inte riktigt hurdant.

    SvaraRadera
  19. Åh, det bordet är ju så snyggt! Det har jag spanat på många gånger men det är för brett för mitt kök, om jag inte skulle ställa det inte-mitt-för-fönstret utan "osymetriskt", och så blir det opraktiskt när man ska sy, som jag iofs inte gjort på eeeeevigheter... men när man gör det så är det en klar fördel med rak kortsida.

    Men jag behöver verkligen ett sånt där fint bord för jat har hittat en sååå snygg taklampa som jag vill ha, och då kan jag ju bara inte ha mitt gamla gamla bord..

    Vad bra att du hade koll på när julkorten ska postas, det är ju alltid tidigare än jag tror.... Måste få klart dem ikväll! Sen... ska jag göra en prototyp till nästa års med en gång!!! Jag gör också julkort varje år, och krånglar alltid till det...

    Nu ska jag äta, sen ska det jobbas :-)

    Kram

    SvaraRadera
  20. Som sagt det är inte ditt fel! :) Men givetvis blev jag ledsen att den kom fram trasig, ska kanske skicka honom till sjukan...hihi Kram på dig

    SvaraRadera