tisdag 2 december 2008

Underlägg kan användas till mycket...

Köpte stjärnunderlägg på Village för ett tag sedan i vitt och rött (10:- st). Har länge funderat på vart dom skulle placeras men mitt i allt "pyntande" så kom jag på att det kan vara snyggt att lägga under mina (Galej) värmeljushållare som står på den lilla snutten vägg som är kvar. Här fick de sin plats och jag tyckte det blev ganska effektfullt...

Kan även meddela att det ligger ett tjockt vitt täcke hos oss och stora flingor dalar ner från himlen, tror någon hörde min önskan!!!=)

8 kommentarer:

 1. Finfint pyntat du har på stringhyllan! Gillar!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja de var verkligen snygga under ljuslyktorna! :) vad kul att ni oxå har fått snö, det höjer ju julstämningen med flera 1000 procent! Ha det fint

  SvaraRadera
 3. Snyggt!! Har oxå inhandlat en bunt blev 12 st, 6 till mej och 6 till dottern. Jag gillar dom jättemycket och mina är på rumsbordet ist. för duk. Lustigt, gjorde iordning det inlägget i går kväll och skulle publicera det idag på morgonen. Brukar göra några inlägg att ha på lut ifall tiden eller inspirationen tryter.

  Kul att de går att ha till så mycket.....
  Japp det vill till att hålla sej undan, jag fuskar lite och sprayar i trapphuset (vi bor bara 4 där) och städar noga efter mej och har dörren öppen.

  Snöar det hos Er, va 17 här regnade det hela tiden igår har en sjö ute på gatan, trist och grått men gjordet ett A6 besök som gjorde mej gladare....

  Kram och ha en bra dag!!!

  SvaraRadera
 4. Ja! Väggen, jag tänkte ju på den idag, lustigt. Den gjorde ni väldigt bra. Åh vad fint det blev med raden med ljus, verkligen juligt med stjärnorna. Och så mysigt med alla andra ljus i förra inlägget. Tomtarna på betongkuberna var ursöta, och vad fint, ni har satt upp förlovningsbilderna :-)

  Gissar kaffet smakade extremt bra i Hanna Wering :-) Jag ska nog köpa egna så vi behöver inte dela ;-) Nya kameran, är det möjligen en Panansonic? Filnamnen på dina bilder liknar de som jag får när jag tar med min lilla Panasonic.

  Men hej hopp hörru, du är ju upp och ner i profilbilden nu ju! Galet :-)

  Aha, har ni fått snö. Kanske den vi hade förut? Jag pratade med mamma idag, två gånger t.om och de var i Tidaholm men jag tänkte inte på att fråga vad det var för väder!

  Du, din Wordle som du har ovanför Stringhyllan, den är ju så rysligt fin, kommer du möjligen ihåg vilken stil du använde...? Är det du själv som varit så finurlig och blandat stora o små bokstäver eller har Wordle gjort det så coolt alldeles själv? Skulle inte tro det va, det måste ha varit du!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Så fint du har pyntat! Ha en mysig helg! Kram

  SvaraRadera
 6. Bra idé med underläggen. Du har en utmaning att hämta hos mej.
  Kram Tess

  SvaraRadera
 7. Jag har hjärtan i samma serie på www.tjusigt.nu. Det funkar ju också att sätta sytråd i och hänga i fönstret, eller på väggen.

  SvaraRadera