onsdag 14 januari 2009

Gör egna tavlor!

Man kan billigt och enkelt göra egna tavlor när man vill och känner, det enda du behöver är en ram i önskad storlek och färg! Här har jag letat fram en bild från datorn som jag tyckte om, sedan är det bara att skriva ut den i önskad storlek och rama in. Här har jag använt mej av samma metod som ovan men jag har i stället skrivit ut tre mindre bilder och satt i en annan ram!!!

Här har jag använt mej av Wordle och satt ihop en text jag gillar, sen klickar man bara på skrivarknappen och vips så har man en ny tavla.

Jag har använt mej av vanligt papper men för att få det ännu snyggare så kan man ju skriva ut på fotopapper. Detta är ett billigt sätt till att förnya och man kan göra det när man har lust!

Du kan också använda dej av;

 • servetter
 • disktrasor
 • tapetbitar
 • tygbitar mm

när du gör egna tavlor, låt fantasin flöda!

6 kommentarer:

 1. Snygga mönster du snokar upp och skrivit ut.

  Billigt och bra.....har lite liggandes som jag skrivit ut och en tapetbit här och där, nu ska det bara in i ramar men allt verkar ta sån tid här nu. Ingen fart och fläkt alls och det retar mej. Det syndromet verkar inte du lida av just nu, det bara flödar ju om dej.

  Ska försöka börja måla rummet snart......behövs efter att databordet kom bort, värsta skottlossningen. Jag måste jobba så mycket nu eftersom jag varit ledig någon dag för mycket vid nyår, jobbar ju på årsarbetstid så det är gott att ligga i fas.

  Kram och ha en bra dag!!!

  SvaraRadera
 2. Bra idé, jag är just på jakt efter något nytt till ramarna jag har i hallen. Har lite svårt att bestämma mig :)

  kram /iris

  SvaraRadera
 3. Vilka fina tavlor, har tänk att göra likadant, ramarna är inhandlade, det gäller bara att pallra mig iväg tillsvärmor som har fotoskrivare.. Fina tips du har. kram

  SvaraRadera
 4. Snygga tavlor!! Tyker det är det som är så kul med tavlor att man kan göra om & byta ut på en massa olika sätt + att det inte behöver kosta så mycket:-)
  Kram/jenny

  SvaraRadera
 5. Vilka läckra tavlor!!! En bra idé som inte behöver kosta så mycket. Jag har satt upp en hylla över sängen och håller på att jaga något att ha på hyllan så kanske en egengjord tavla =)

  SvaraRadera
 6. Jättefina tavlor, kul idé!! :)

  SvaraRadera