onsdag 7 januari 2009

VARNING: Nymålat!!!

Jaha, skulle lägga in en liten förhandstitt på trappen & hallen men tyvärr går det inte överföra bilder just nu så ni får vara nyfikna ett tag till då!!!;) Det är verkligen inte lätt att måla i trappen, speciellt inte när man bara är 160 cm lång (kort), högt till tak och utan stege dessutom. Men skam den som ger sej, med lite tejp, ett skaft, pensel, roller och färg så går det mesta!!! Sambon retas lite med mej och tycker detta är mitt projekt eftersom det var bra som det var innan, undra vad han menar med det?? Kanske att jag har en aning bråttom...(som alltid). Men jag ska nog klara detta alldeles SJÄLV;) Får se om det ger bättre lycka imorgon med att publicera bilder!?

5 kommentarer:

 1. Suck, jag har också försökt ladda upp bilder, det är helt kört. Då sprack hela min inläggsidé så det blev lite gammal skåpmat i stället...

  1,60?! Oj vilket projekt du gett dig in på då... Hmmm, då växer väl barnen på jobbet snart om dig också? ;-)

  Åh vad snygg köksgardinen var. Jag har fallit helt för randigt sen jag hittade min julköksgardin (som egentligen är en löpare...). Jag har inte alls lust att ta bort min julgardin. Julen varar ända in till påska va? :-)

  Hoppas vi kan få in våra bilder imorron!

  Kram och god natt

  SvaraRadera
 2. Men du! Jag känner igen mej, envis som synden och man kommer på sina knep....alla medel är tillåtna i krig mot sin korthet eller svaghet.

  Vet vad jag bråkade med kubhyllorna och sänggavlen.

  Läs Monkans inlägg ang bilderna.

  Kram och ha det så gott!

  SvaraRadera
 3. Haha, jag känner igen mig! Inte lätt för oss kortväxta. Men skam den som ger sig! Ska bli kul att se bilderna sen!

  Kämpa på!

  Kramar Ellie

  SvaraRadera
 4. Väntar med spänning på bilder :) Som sagt, skam den som ger sig!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Lycka till med målningen!

  160 är en jättebra längd :-)

  Kram Annette

  SvaraRadera